Severina

Severina se obukla za manje od 3000 dinara a izgleda kao boginja (foto)

Autor:

11.04.2024 12:46

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Stajling Severine Vučković svako može da iskopira



Severinu Vučković s pravom svrstavamo u najbolje stilizovane žene sa javne scene koja veoma vodi računa o modi, te veoma retko greši.

Pre nekoliko dana prolećni stajling Severine Vučković privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama jer je mnogima poslužio kao inspiracija. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Na uskršnjim fotografijama smo imali prilike da vidimo Seve obučenu od glave do pete u roze, dugu plisiranu suknju i trendi, mekani, pamučni duks u istoj boji.

Plisirane suknje su se pre nekoliko godina, nakon decenija pauze, ponovo vratile na modni tron i postale obavezan deo garderobera svake devojke koja prati aktuelne modne trendove.

Stajling Severine Vučković možete iskopirati za nekoliko hiljada dinara

Uz nju se može kombinovati sve, od jednostavne pamučne majice, do košulje, zbog čega je postala omiljena mnogima.

Osim toga, ona savršeno stoji, kako uz mokasine, sandale, tako i uz patike, a Seve ju je ovog puta ponela upravo uz mokasine.

Pročitajte On je moj vetar u leđa, ne menjam ga ni za šta: Severina predstavila muškarca od kog se ne odvaja

Uglavnom je stajling Severine Vučković skup, ali to ne znači da se slični komadi ne mogu pronaći po znatno nižim cenama.

Ako malo prošetate po tržnim centrima, pronaći ćete jednostavne, a podjednako lepe komade po veoma povoljnim cenama, pa ovaj prolećni možete iskopirati za manje od 3.000 dinara, piše "Glossy".

 

Komentari. (0)

Loading