Novak Đoković

Ni mašna, ni odelo: Novak u belim pantalonama, u jedan detalj svi su gledali

Autor:

30.03.2024 15:57

Foto: R.Z./ATAImages

Foto: R.Z./ATAImages

Stajling Novaka Đokovića dokaz je da teniser i u modnim vodama dominira, ovako izgleda čovek sa stilom



Novak Đoković odlučio je da ove godine pronađe više vremena za sebe, odmor i uživanje sa porodicom pa tako je posle ispadanja sa turnira u Indijan Velsu spakovao kofere i odmah stigao u rodni Beograd.

Pre nekoliko večeri pojavio se na jednom prestoničkom događaju u društvu roditelja Srđana, Dijane i Nikole Pilića, a stajling Novaka Đokovića od te večeri ne prestaje da se komentariše.

R.Z./ATAImages

 

U četvrtak uveče u Domu omladine u Beogradu premijerno je prikazan film o Nikoli Piliću, Novakovom teniskom ocu, a kako tako nešto da protekne bez najboljeg tenisera svih vremena.

Vidno raspoložen sa širokim osmehom na licu Nole se pojavio u društvu roditelja, a osim šarmom svakog je oduševio i odabirom garderobe za ovu priliku.

Stajling Novaka Đokovića oduševio

Odlučio se za klasičnu "sportsku eleganciju" a odabir je pao na svetle tonove, pa je tako džemper bio u svetlobež boji sa "V" kragnom na rajsferšlus.

R.Z./ATAImages

 

Uz to je savršeno uklopio bele pantalone, skupoceni sat sa belom narukvicom, a najviše pažnje privukle su zanimljive naočare sa žutim staklima za koje ne znamo da li su samo modni detalj ili su naočare za vid.

Pročitajte Nole se nije pojavio na rođendanu bratanca, a sada je uslikan u zagrljaju ne jedne, već dve lepotice

Ono što je dodatno zanimljivo jeste da je stajling Novaka Đokovića uparen sa stajlingom njegove majke, pa su mnogi modni kritičari ovo prokomentarisali kao dodatni plus jer Đokovići očigledno ne greše kada je moda u pitanju.

R.Z./ATAImages

 

 

Komentari. (0)

Loading