Jelena Đoković

Umesto u Novaka i Nikolu Jokića, svi su gledali u Jelenu, sako i tašnica uz ovo na nogama

Autor:

04.03.2024 15:30

Foto: Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Foto: Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Stil Jelene Đoković uvek je besprekoran, još jednom je pokazala kako se dama oblači



Novak i Jelena Đoković ovih dana uživaju u Sjedinjenim Američkim Državama, pa su tako prisustvovali utakmici Denvera kako bi bodrili Nikolu Jokića.

Osim raspoloženih sportista, u svetskim medijima ne prestaje da se komentariše stil Jelene Đoković koji je, pretpostavljate, i ovog puta bio besprekoran.

Antonio Anhel / Ata images

 

Mnogo je „detalja” za komentarisanje - od sjajnog društva na slici, sportsko-elegantnog sjajnog Novaka Đokovića, ništa manje sjajnog Nikole Jokića i odlično stilizovane supruge najboljeg tenisera sveta.

Treba umeti i jednostavnost uklopiti u odevanju, treba znati iskombinovati odevne komade tako da čine efektnu celinu. Treba spojiti materijale, boje, sitnice, a Jelena je u tome nepogrešiva. 

Stil Jelene Đoković dame obožavaju

Prateći stil Jelene Đoković, više je nego jasno da ona zna sve cake najboljeg stila i što je takođe bitno, zna da modno izdanje uskladi sa događajem.

Adekvatnost u odevanju je značajna stavka i sa njome lako izlaze na kraj oni koji poznaju modu.

Odevna kombinacija na Jeleni je spoj jednostavnih krojeva i odmerenog kolorita, pratktična je, udobna, moderna, klasična i elegantna.

Pročitajte Plata joj je bila manja od minimalca, evo čime se Jelena bavila dok nije upoznala Novaka

Uz ovaj opušteni stajling savršeno joj pristaje i ležernija frizura i diskretna šminka, a ovakav model džinsa možete nositi tokom prolećne modne sezone i pritom ga kombinovati na milion načina.

Komentari. (0)

Loading