Tihana Lazović

Dekolte i mini-suknja prevaziđeni! Gde je Tihana Lazović uopšte kupila ove pantalone, kakav stajling

Autor:

28.02.2024 12:07

Foto: A.K./ATAImages

Foto: A.K./ATAImages

Stajling Tihane Lazović ne prestaje da se komentariše, ovo je san snova



O Tihani Lazović ne prestaje da se govori poslednjih dana, a kako i bi kada je po ko zna koji put pokazala svoj raskošni talenat u novoj ulozi.

Ipak, nije to jedina tema vezana za glumicu o kojoj se priča. Ona se pre nekoliko večeri pojavila u Beogradu, a stajling Tihane Lazović te večeri raspametio je modne kritičare. 

R.Z./ATAImages

 

Lepa glumica bila je zvezda crvenog tepiha u Beogradu zbog premijere filma „Samo kad se smejem“ na 52. FEST-u, gde se pojavila u društvu kolega sa projekta.

Tihana je tom prilikom pokazala šta je prava šik elegancija. Bila je sva u crnom, ali tu jednobojnu kombinaciju razbila je zanimljivim krojevima.

Stajling Tihane Lazović je idealan za svaku damu

Obukla je sako kraćih rukava u stilu kimona, koji se vezuje preko struka. A pantalone su priča za sebe. Ona je odabrala neobičan model koji se od kolena nadole zvonasto širi i pada preko obuće.

R.Z./ATAImages

 

Kosu je zalizala i nosila je efektne viseće minđuše. Supruga Branislava Trifunovića je tako još jednom pokazala da je zaista jedna od najbolje stilizovanih žena na regionalnoj sceni.

Pročitajte Starinski luster, police sa knjigama i zidovi neobične boje - U ovom modernom stanu žive Branislav Trifunović i Tihana Lazović (foto)

Ovacije koje je dobila govore da je novom ulogom u filmu koji nosi jaku poruku ponovo oduševila. Osim toga pokazala je da i te kako ima stila i ukusa kada je moda u pitanju.

R.Z./ATAImages

 

Baš zato je stajling Tihane Lazović od te večeri jedan od najtraženijih pojmova u internet pretraživačima jer sve dame su poželele da je iskopiraju.

Komentari. (0)

Loading