Ana Sević

Suknja Ane Sević modni je pogodak ove jeseni, istovremeno prikriva nedostatke i ističe atribute (foto)

Autor:

12.10.2023 18:57

Foto:

Foto:

Stil Ane Sević uvek je besprekoran, pevačica je i ovog puta izdominirala



Ana Sević godinama važi za jednu od najbolje obučenih dama na javnoj sceni.

Iako se povukla u medijsku ilegalu i uživa u odrastanju njeno troje mališana, kad god joj roditeljske obaveze dozvole, pevačica voli da poseti neki prestonički događaj u društvu supruga Daniela Nedeljkovića.

O njenim stajlinzima uvek se pohvalno govori, a stil Ane Sević dame obožavaju da iskopiraju.

Boško Karanović

 

Kako uživamo u miholjskom letu čini se da se muzička zvezda odlučila  da najnovijim stajlingom prizove još toplih dana. Odlučila se za pravi letnji, šareni stajling, a nijanse zelene uklopila je savršeno, složili bi se modni kritičari. 

Stil Ane Sević i ovog puta je za čistu desetku

Ovog puta pevačica je izabrala haljinu sa zelenim korset gornjim delom, dok donji pada i širi se do ispod listova. Suknja A kroja savršeno je pristajala njenoj figuri, a pruge na njoj dodatno su izdužile model.

Instagram

 

Celokupan stil Ane Sević zaokružen je kaišem u istim zelenim tonovima, pismo-torbicom i salonkama sa visokom potpeticom u bež boji. 

Pročitajte Mala modna ikona - Ćerka Ane Sević pokazala školski autfit, preslatko (foto)

Kada je reč o frizuri, pevačica je uradila jednostavne talase koji postaju njen zaštitni znak, dok je decentna šminka isticala njenu prirodnu lepotu u prvi plan.

Modni kritičari opet nisu imali da nešto negativno prokomentarišu o pevačici. Ana Sević i ovog puta je pokazala kako dama može da bude atraktivna i u skladu sa modnim trendovima a jednostavno odevena, bez preteranog asesoara. 

Komentari. (0)

Loading