Džejla Ramović

Neočekivan izbor obuće, Džejla Ramović ponovo zadala domaći zadatak, bravo (foto)

Autor:

10.10.2023 21:58

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Stajling Džejle Ramović pravi je mladalački



Džejla Ramović opčinila je svakog kada se pojavila na velikoj sceni takmičenja „Zvezde Granda” pre nešto više od pet godina. 

Mlada pevačica karijeru gradi isključivo dobrim pesmama i raskošnim glasom, a kako ima tek nešto više od dvadeset godina, neretko se za nju vezuje i besprekoran modni ukus pa se tako stajling Džejle Ramović uvek komentariše pozitivno.

Već je izgradila svoj autentičan stil oblačenja, a svakim novim modnim odabirom oduševi modne kritičare.

Instagram

 

Trudi se da uvek bira prefinjene, svedene i efektne kombinacije i dokazuje da je zaista „manje uvek više” kada je u pitanju moda.

Njeni modni izbori su pretežno u neutralnim bojama, a tako je bilo i ovog puta. Ona je za nastup obukla belu oversized dugu košulju sa podvrnutim rukavima.

Uz nju je iskombinovala takođe predimenzionirani sivi sako sa vertikalnim belim prugicama.

Instagram

 

Stajling Džejle Ramović može prekopirati svaka mlada dama

Gornji deo kombinacije je upotpunila i crnim detaljem u vidu ruže koji je stavila oko vrata. On je nenametljiv, a opet na pravi način upotpunjuje i može da posluži da „razbije” ponekad monotoniju u neutralnim kombinacijama.

Stajling Džejle Ramović zaokružen je svetlosivim antilop dubokim čizmama

Budući da su imale visoku potpeticu i špicast vrh, čizme su kompletnoj odevnoj kombinaciji Džejle Ramović dodale dozu seksepila i elegancije.

Pročitajte Modna dominacija Dragane, Džejle i Milene na Festivalu u Veneciji - Koja je imala najbolji stajling? (foto)

Mlada pevačica je još jednom pokazala da čak i kada obučete široku i predimenzioniranu odeću možete da budete atraktivni.

Instagram

 

 

Komentari. (0)

Loading