Danijela Martinović

Crveno na radost: Haljina Danijele Martinović za hrabre i odvažne žene, oduzima dah

Autor:

09.07.2023 13:15

Foto:

Foto:

Haljina Danijele Martinović oduzima dah



Osim po vanserijskom glasu, Danijela Martinović poznata je po sofisticiranom ukusu, pa gde god da se pojavi pleni lepotom, odevnim kombinacijama i šminkom.

Instagram

 

Slavna pevačica nedavno je nastupila u dvorcu Oršić, a haljina Danijele Martinović za tu priliku je mnogim damama zapala za oko. 

Pročitajte Bogati ga jedu, a Danijela Martinović isključivo stavlja na lice, cena prava sitnica

Naime, bivša devojka Petra Graša odlučila se za izazovnu crvenu haljinu koja je savršeno istakla njene atribute.

Haljina Danijele Martinović sastojala se iz dva dela: gornji deo je bio tik uz telo, bez rukava i imao polukružni izrez oko vrata. Notu atraktivnosti dali su izrezi u predelu stomaka koji su apsolutni hit ove sezone. 

Donji deo haljine je ravnog kroja i ima dubok šlic sa strane, što je u prvi plan stavilo Danijeline savršeno izvajane noge.

Pročitajte Ovo se dugo čekalo - Danijela Martinović podelila prelepe vesti, Josip se ne odvaja od nje (foto)

Međutim, glavni detalj ove kreacije krije se u predelu leđa gde se našla ogromna crvena mašna sa srebrnim detaljem. Haljina Danijele Martinović fantastično se ukopila uz srebrne sandale sa visokom potpeticom.

Martinovićeva je naglasila usne crvenim karminom, a frizura bila stilizovana u "boho" fazonu, te je pevačica pustila da joj dva pramena neobavezno padaju preko lica, dok je ostatak kose pokupila u niži rep.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading