Suzana Mančić

Skrovito imanje dobila od posebnog muškarca: Evo gde Suzana Mančić provodi penzionerske dane (foto)

Autor:

23.01.2024 20:02

Foto: Foto: Dalibor Danilović

Foto: Foto: Dalibor Danilović

Vikendica Suzane Mančić pravi je raj



Mnogima omiljeno TV lice Suzana Mančić nedavno je zvanično otišla u penziju.

Iako ima božanstven stan u srcu Beograda i bajkovitu kuću u Grčkoj gde boravi sa suprugom Simeonom Ocomokosom, vikendica Suzane Mančić sada je njeno omiljeno mesto za uživanje.

Dalibor Danilović

 

Njen privatni mali raj nalazi se u Velikoj Moštanici i dobila ga je u nesleđe od oca. Dugo nije posećivala ovo mesto, ali je nedavno ipak odlučila da renovira imanje.

Vikendica Suzane Mančić idealna je za odmor i uživanje u miru i svežem vazduhu.

Pročitajte Ko bi rekao... Otkrivamo koliko je visoka Suzana Mančić (foto)

Nekadašnja „loto devojka“ najviše pažnje posvetila je uređenju dvorišta, gde ima mnoštvo cveća i ukrasnog bilja, a kako je sama priznala za naš magazin, planira da tu provodi dosta vremena.

- To je moje utočište, kad odem tamo, resetujem se za dva sata i osećam se kao da sam provela sedam dana na odmoru. Nije lako održavati deset ari, to je veliki posao ako hoćeš da imaš lepu travu i cveće, voćke.

Komšije mi pomažu koliko im vreme dozvoljava, a i ćerke i ja odemo često i sređujemo, i priznajem da mi je okopavanje ašovom jedina rekreacija.

Moji roditelji su to mesto kupili pre punih pedeset godina, divno je, tiho i zavučeno, povremeno prođe poneka srna, ima i fazana. Tamo stvarno uživam - zaključila je Suzana.

 

Komentari. (0)

Loading