Jelene Tomašević

Tamo gde ljubav počinje: U ovoj skromnoj kući je odrasla Jelena Tomašević (foto)

Autor:

06.10.2023 11:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Rodna kuća Jelene Tomašević u Kragujevcu okružena zelenilom, fotografija je pred vama



Iako iza sebe ima veoma uspešnu karijeru, jedna od naših najpoznatijih pevačica o privatnom životu retko govori u javnosti.

Ipak, svaki njen potez budi nezapamćeno interesovanje publike, te vam ovog puta otkrivamo kako izgleda rodna kuća Jelene Tomašević

Ata Images

 

Iako je rođena u Negotinu, Jelena je odrasla u Kragujevcu. Njena majka radila je kao glavna medicinska sestra neurohirurgije u Kliničkom centru, a otac je bio elektrotehničar po struci.

Pročitajte Pevačica raskošnog glasa, omiljeni član žirija popularnog muzičkog takmičenja - Da li znate ko je neodoljiva devojčica sa slike

Brat Darko  je, po uzoru na tatu, završio elektrotehniku, ali se uspešno bavi pevanjem, ima svoj bend sa kojim nastupa u rodnom gradu. 

Ekipa emisije „Metar moga sela“ posetila je Kragujevac, a zahvaljujući kadrovima nastalim tom prilikom imamo prilike da vidimo kako kuća Jelene Tomašević danas izgleda. 

youtube printscreen

 

Kuću Jeleninih roditelja okružuje prelepo i prostrano dvorište, puno zelenila i cveća koje porodica održava. Komšije o Tomaševićima imaju samo reči hvale, a na karijeru svoje sugrađanke izuzetno su ponosni.

- Upoznali smo se baš u ovoj kući i mogu samo da kažem u neko slično vreme, sličnih godina krenuli smo svako ovde na svoju stranu.

- Jelena je prvobitno bila član folklornog ansambla, prepoznata od Slavice Mihajlović. Jednostavno kada čujete takav glas, dete koje tako peva, to ne može da prođe nezapaženo - rekao je Jecin drug iz detinjstva.

Pročitajte Gubitak oca je teško podnela, Jelena Tomašević otvorila dušu - Isplačem se u samoći, pokušavam da zacelim rane...

Iako sa suprugom Ivanom i ćerkom Ninom dugo već živi u Beogradu, rodna kuća Jelene Tomašević ima posebno mesto u njenom srcu. 

- Verujte mi da je ista. Evo skoro smo se sreli i pričali, to je ista Jelena kao što je bila pre nekoliko decenija. Nije zaboravila ljude koji su joj se našli na početku karijere - zaključio je njen dugogodišnji  prijatelj.

Komentari. (2)

Loading
Vesna

06.10.2023 15:22

Ne znam šta je tu skromno? Normalna porodična kuća 🏡 lepa,...

Duda

07.10.2023 13:25

Jelena naj bolja pevacica, porodicna, normalna i lepa zena.