Društvene mreže

Nova Instagram pravila su stigla: Ovo treba da uradite kako biste sačuvali svoj nalog

Autor:

02.07.2023 16:00

Foto:

Foto:

Nova Instagram pravila su stigla, evo šta treba da znate kako biste održali popularnost svog naloga



Ažuriranje algoritma Instagrama donosi nove promene sa kojima morate biti u toku ukoliko želite da sačuvate popularnost svog naloga. 

Unplash

 

Na iznenađenje mnogih, heštegovi više nisu bitni za popularnost vašeg profila. Samim tim, više nije preporučeno da imate osam do petnaest heštegova ispod svake objave

Prilikom odabira heštegova bitno je da izaberete onaj koji sadrži ključnu reč. Tako će postojati veća šansa da vaš post bude vidljiviji, a nalog popularniji. 

 

 

Takođe, više se ne preporučuje dodavanje videa sa drugih platformi koje imaju vodeni žig jer ćete tako smanjiti vidljivost objava na pomenutoj društvenoj mreži. 

Pročitajte Bez luksuza i mobilnog telefona - Oduševiće vas gde odmara Katarina, skupe destinacije su prevaziđene

Instagram će zahtevati da vaše objave budu redovne i relevantne. Veliki broj stori priča se ne preporučuje jer na taj način ostavljate utisak “spama”. Najbolje je objaviti pet do šest storija dnevno. 

 

 

Ako do sada niste, počnite da odgovarate na komentare ispod vaših objava. Najbolje bi bilo da odgovor date u prvih sat vremena jer ćete na taj način povećati vidljivost same objave. 

Pročitajte Koliko ste ostarili za 10 godina? Novi izazov na društvenim mrežama osvojio domaće i svetske zvezde (foto)

 I za kraj, zamolite prijatelje da sačuvaju vaše objave. Zapamtite, objave koje su više puta sačuvane se češće pojavljuju na  “feedu” od onih koje to nisu. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading