Ida Prester odgovorila na komentare o "bezobraznoj" haljini: Nije me sram od moje publike!

Autor:

14.07.2021 17:00

Foto:

Foto:

Pevačica Ida Prester nastupila je na Exit festivalu, a pored očekivano sjajne muzike, publika je dobila i jedno iznenađenje



Pevačica Ida Prester zabeležila je sjajan nastup i još bolji provod na novosadskoj tvrđavi. Ali pored njenog pevanja i energije na sceni, mnogi su komentarisali njen stajling te večeri.

Pročitajte i Ida Prester - Moji sinovi će biti vezani i za srpsku i za hrvatsku kulturu

Dalibor Danilovic

 

Naime, pevačica je nosila zanimljivu mini haljinu, koja je bila od vrlo tanke tkanine i skroz pripijena uz telo. S obzirom na to da Ida nije nosila grudnjak, delovalo je kao da je potpuno gola, a da joj je telo samo ofarbano plavom bojom.

Pročitajte i Ida Prester - Eksplozija boja i hektar sreće u Eskobarovom gradu

Instagram/Ida Prester

 

Mnogi su bili oduševljeni izborom odevne kombinacije, pošto je jako isticala Idino zgodno i vitko telo, ali bilo je i onih koji nisu bili baš zadovoljni.

- Šta ti je sa grudima, šta si to obukla,

- Ta kombinacija ti i nije neka - bili su neki od negativnih komentara.

Pročitajte i Žena je, kada se ljubav pokvari, spremna na sve - Ida Prester priča priču o slomljenoj ljubavi

Instagram/Ida Prester

 

Prester je sjajno iznela neobičnu haljinu, koja ni malo nije smetala njenoj dinamici na sceni, a potom ju je prokomentarisala.

- Nisam bila sigurna usuđujem li se nastupati u njoj. Genijalna je, luda i u mojoj omiljenoj boji, ali je bezobrazno kratka i uska. SVE se vidi, kao da si gol. Ali..čeg da se sramim pred mojom publikom? Nema tu tajni, takva sam kakva sam - napisala je Ida na svom Instagram nalogu.

Komentari. (1)

Loading
Dragana

15.07.2021 20:35

Nije mi jasno kome smetaju normalne ženake grudi bez grudnjaka. Daleko smo mi od emancipacije. A, za to, krive su žene koje insistiraju da su grudi samo erotski momenat i od sebe prave porno izgled. Muškarci mogu da idu goli, a žene ne! Koja razlika, to što žene doje! Gnušam se ovog našeg lažnog i prostačkog morala.