Aleksandra Prijović

Kakva promena: Aleksandra Prijović prošetala nikad kraću kosu, mišljenja su podeljena (foto)

Autor:

24.12.2023 13:15

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Nova frizura Aleksandre Prijović nikoga nije ostavila ravnodušnim



Na pomen imena Aleksandre Prijović gotovo niko ne ostaje ravnodušan. Pevačica ima horde fanova širom zemlje i regiona, pa i ne čudi što se svaki njen potez pomno prati.

Sa kim je izašla, šta je obukla i kakva je nova frizura Aleksandre Prijović samo su neka od pitanja koje zanimaju njene fanove, a na ovo poslednje imamo najsvežiji odgovor.

Ata Images

 

Naime, pevačica je prethodne noći održala drugi koncert u Tuzli u okviru svoje turneje „Od istoka do zapada“ kada je „prošetala“ novu, nikad kraću frizuru.

Pročitajte Aleksandra Prijović u suzama zbog sina, ovome se nije nadala (video)

Prijovićeva je kao što se i očekivalo napravila atmosferu za pamćenje, a nakon nastupa pokazala je delić atmosfere iz bekstejdža, kao i sam izlazak na binu.

Pevačica je plenila u kratkoj crnoj haljini sa štrasom, ali njen stajling ovaj put ipak je pao u drugi plan. Ono što su svi primetili i što je izazvalo mnogo komentara je nova frizura Aleksandre Prijović.

 

 

Muzička zvezda kosu je ošišala na paž, a mnogi kažu da joj ova dužina čak bolje stoji od duge kose. Aleksandra je ranije nosila izrazito dugu kosu, često vezanu u rep na koju je njena publika navikla, ali ova promena izazvala je dosta pozitivnih reakcija.

Pročitajte Transformacija od koje su svi zanemeli - Dragana Mićalović sa neočekivanom bojom kose (foto)

„Wow, kosa“, „Nikad lepša“, glasili su neki od komentara, dok su se našli i oni koji se ne slažu sasvim.

„Samo lepše je kad te gledamo sa dugom kosom, svezanom u rep ili puštenom. To je naša Aleksandra“.

Anketa

 

Komentari. (0)

Loading