Nina Janković

Nina Janković se ošišala i ofarbala, kakva promena (foto)

Autor:

25.10.2023 16:32

Foto: Miša Obradović

Foto: Miša Obradović

Frizura Nine Janković pravi je jesenji trend



Na sinoćnjoj premijeri filma „Čuvari filma” među prvima se pojavila glumica koja ima jednu od zapaženijih uloga u najnovijem ostvarenju Dragana Bjelogrlića, Nina Janković.

Dramska umetnica došla je u pratnji kolega i prijatelja, Miloša Bikovića i Tamare Dragičević, a može se reći da je frizura Nine Janković, kao i njen celokupan stajling, bio glavna tema večeri.

Ata Images

 

Za ovu priliku Nina se odlučila za urbani i mladalački stajling, što je upotpunila novom bojom kose i frizurom.

Mala crna haljina, pritom čipkana, uvek je pun pogodak, čime se i glumica vodila pri odabiru stajlinga. Uz nju je savršeno iskombinovala oversized sako iste nijanse.

Nova frizura Nine Janković glumici savršeno pristaje

Celokupan autfit zaokružila je crnim kaubojskim čizmama od prevrnute kože i svedenom šminkom. Međutim, ipak ono što je najkomentarisanije sinoć bilo na crvenom tepihu jeste nova frizura Nine Janković.

Ata Images

 

Glumica je skratila kosu, ošišala klizne šiške, a malo je reći da joj je promena i te kako dobro došla.

Pročitajte Imaju dosta zajedničkog, ali... Nina Janković i Tamara Dragičević odmerile snage, koja ima više stila

Ofarbavši se u svetliju nijansu od one koju je do nedavno imala, Nina je najavila najnoviji trend kada je reč o jesenjim frizurama.

Boja bundeve, kao i opuštene šiške Jankovićevoj savršeno pristaju, a mnoge dame odmah su poželele da upravo ovako jednostavnu a efektnu frizuru imaju.

 

Komentari. (0)

Loading