Sanja Marinković

Sanja Marinković ima dve fakultetske diplome, nijedna nema veze sa novinarstvom

Autor:

10.07.2024 15:51

Foto: M.P./ATAImages

Foto: M.P./ATAImages

Obrazovanje Sanje Marinković je nešto čime se voditeljka posebno ponosi



Kada se njeno ime spomene, svima je prva pomisao autorska emisija koju uređuje i vodi više od dve decenije, a da li ste znali koje je obrazovanje Sanje Marinković?

Novinarka je svojevremeno ispričala kako je od malih nogu znala da hoće da se bavi novinarstvom, ali ju je život vodio u različitim smerovima.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Voditeljka je posle gimnazije prvo upisala i završila menadžment, a diplomu je stekla na Višoj poslovnoj.

Međutim, tu se nije zaustavila, pa je odlučila da studira finansijski menadžment, a studije je svojevremeno privela kraju, te ima i diplomu Univerziteta Megatrend.

Obrazovanje Sanje Marinković je uvek bio njen kec u rukavu

Jedan period života provela je u prestonici Velike Britanije, gde je stekla veliko životno iskustvo, a pamtiće to vreme po iscrpljujućem radu i štednji.

- Radila sam i u pekari, i u prodavnici... Radila sam čak i po 10-12 sati, nema sedenja i nosila sam stalno jedne patike i bila sam jako štedljiva, i kako bih uštedela, kupovala sam samo jedan pomfrit.

Znam da sam čuvala baš te patike, koje su se bukvalno razvalile i donela ih mami i tati i pokazala šta umem - otkrila je Marinkovićeva jednom prilikom u emisiji „Premijera: Vikend specijal”.

Pročitajte Sanja Marinković ima sina, devojkama poručuje - Važnije je ko vam je partner, nego koji ćete fakultet da upišete

Iako je obrazovanje Sanje Marinković visoko te ima čak dve fakultetske diplome, ona je pet godina radila kao honorarac na RTS-u u želji da stekne što više novinarskog iskustva i znanja, zbog kojeg je i dan-danas jedno od omiljenih televizijskih lica.

- Kazne me, oduzimali su mi od honorara kad napravim grešku, nikad neću zaboraviti koliko sam se tresla, zabrane mi da snimam. To sve gradi samopouzdanje - zaključila je Sanja svojevremeno.

 

Komentari. (1)

Loading
Mimi

11.07.2024 02:58

Jel taj fakuktet nekad buo neakreditovan