Saveti za bolji život

Ne bacajte mrežice u kojima se prodaje voće, ovaj trik će vam uštetedi novac

Autor:

29.02.2024 17:36

Foto: karolina biloshenko / pexels

Foto: karolina biloshenko / pexels

Plastične mrežice u kojima se prodaje voće ne treba bacati, razlog je ovo



Da li i vi nakon dolaska iz kupovine i odlaganja namirnica u frižider bacate plastične mrežice u kojima se nalazilo kupljeno voće ili povrće?

Ako je odgovor potvrdan, nakon čitanja ovog teksta ćete to prestati da radite, a ovaj trik vam može uštedeti dosta novca. 

polina tankilevitch / pexels

 

Naime, na društvenoj mreži TikTok osvanuo je video snimak nakon kojeg više nećete bacati plastične mrežice.

- Ne bacajte ove mrežice jer ćemo ih koristiti za ribanje skorelog posuđa - rekla je žena, a potom je pokazala da li je zaista ovaj improvizovani alat za čišćenje delotvoran. 

Pročitajte Uradite ovaj kratak test kašikom i saznajte od čega bolujete

Ona je mrežicu koristila na velikom plehu za pečenje na kojem je bio sasušen sos od paradajza, a ona se odlično pokazala u uklanjanju skorelih ostataka hrane i masnoće, piše najžena

- Pogledajte ovo! Ovo je bolje od čelične žice - rekla je ona, pa dodala da ova mrežica može odlično da očisti i prljave kuhinjske radne površine.

 

 

Ovaj trik je oduševio korisnike pomenute društvene mreže koji su u komentarima istakli da će od sada plastične mrežice koristiti za čišćenje.

„Ovo je sjajno”, „Nikad mi nije palo na pamet”, „Jedva čekam da isprobam”, „Više nikada neću bacati mrežice”, samo su neki od komentara ispod videa. 

Komentari. (0)

Loading