Ivana Dudić

Iznenadićete se da je Ivana Dudić danas napunila ovoliko godina

Autor:

09.07.2024 19:49

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Rođendan Ivane Dudić je danas, evo koliko svećica je oduvala na tortiJedna od najpopularnijih glumica mlađe generacije, Ivana Dudić, u poslednjih nekoliko godina radi punom parom.

Igra u nekim od najgledanijih domaćih serija, a broj njenih obožavalaca iz dana u dan sve je veći, stoga i ne treba da čudi što publiku zanima svaki detalj o njoj.

Zorana Mandić/ATAImages

 

Kakav je glumičin emotivni status, da li trenira, kako se hrani, ali i koliko godina ima.

Rođendan Ivane Dudić je danas, a verovali ili ne ona je oduvala 33 svećice na torti, što je mnogima iznenađujuće budući da izgleda dosta mlađe.

Pročitajte Ivana Dudić posle raskida tvrdi - Gruba sam i distancirana, nemam vremena da patim

Čestitke povodom rođendana Ivane Dudić uveliko pristižu na njenu internet adresu, a kako će ga proslaviti, ostaje da se vidi.

Inače, glumica na račun atraktivnog izgleda redovno dobija pohvale, a o tome da li planira da se podvrgne nekoj estetskoj korekciji nedavno je govorila u jednom podkastu.

Aleks Dmitrović

 

- Ništa nisam radila na sebi još uvek, ali to ne znači da neću.

Podržavam ko voli malo radikalnije promene, stvarno podržavam. Mislim da meni treba još samo malo neke korekcije – izjavila je Ivana.

Ispod njenih fotografija na Instagramu mogu se videti samo pozitivni komentari među kojima najviše preovlađuju oni da je prirodna lepotica za koju mnogi misle da je mlađa nego što to zaista jeste.

Komentari. (0)

Loading