Anđela i Mihail

Anđela Jovanović na prvu godišnjicu braka otvorila album, ovu fotografiju niko nije video do sada

Autor:

17.06.2024 19:16

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Prva godišnjica braka Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša je danas



Danas je prva godišnjica braka Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša, te se u njihovom domu proslavlja ovaj važan dan dok čestitke pristižu tokom celog dana.

Trudna glumica i sportista zavetovali su se na večnu ljubav i napravili nezapamćenu žurku na velikom salašu nadomak Krčedina na današnji dan prošle godine, a uspeli su sve da sakriju od javnosti.

Nenad Babić

 

Iako su oboje veoma društveni i okružuje ih mnogo ljudi, želeli su da ovaj dan bude intiman.

Imanje na kojem su izgovorili sudbonosno "da" krasilo je zelenilo, drveće sa bujnim procvetalim krošnjama i trava, a staza od kamena vodi do bazena.

Mlada nije bila zahtevna kada su u pitanju dekoracije, svela je sve na minimum, te su stolovi i prostor oko njih bili ukrašeni jako skromno, a opet veoma upečatljivo.

Godišnjica braka Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša - sve puca od emocija

Mladenci su bili najveseliji, a žurka je trajala do kasno u noć, pa je čak nastavljena i tokom narednih dana jer su želeli da maksimalno uživaju u proslavi.

Lepa glumica oglasila se maločas na svom Instagram nalogu podelivši niz fotografija sa venčanja uz emotivan opis posvećen suprugu.

 

 

"Godinu dana od našeg najlepšeg dana", napisala je ona u opisu objave i dodala emotikon smajlija kome su oči pune suza.

Pročitajte Kakva haljina! Anđela Jovanović je najzgodnija trudnica (foto)

Podsetimo, nedavno je otkrivena najlepša vest, a to je da je ćerka Branke Pujić i Gagija Jovanovića u blagoslovenom stanju, te da će za nekoliko meseci na svet doneti svoje prvo dete.

Anđela je veoma aktivna trudnica, te bismo rekli da joj drugo stanje veoma prija, a najveća podrška joj je svakako suprug Mihail koji se od nje ne odvaja.

Komentari. (0)

Loading