Anđela Jovanović

Kakva haljina! Anđela Jovanović je najzgodnija trudnica (foto)

Autor:

11.06.2024 20:16

Foto: Marija Mlađen/ATAImages

Foto: Marija Mlađen/ATAImages

Haljina Anđele Jovanović idealna za dame u drugom stanjuĆerka Branke Pujić i Gagija Jovanovića će se prvi put ostvariti u najlepšoj životnoj ulozi - postaće majka.

Da joj blagosloveno stanje i te kako pristaje, pokazuju i najnovije fotografije na Instagramu, a letnja haljina Anđele Jovanović istakla je njen trudnički stomak, ali i naglasila prirodnu lepotu

Marija Mladjen/ATA Images

 

Kada je reč o modi, mlada glumica prvenstvo uvek daje eleganciji i jednostavnosti, a njen besprekoran stil svaki put oduševi modne znalce. 

Pročitajte Trudna Anđela Jovanović! Prva fotografija glumice u blagoslovenom stanju

Anđela i njen suprug Mihail Dudaš tople junske dane provode u Rimu gde uživaju u obilasku i lepotama koje ovaj prelepi italijanski grad nudi. 

Fotografije sa putovanja nesebično dele, a lepršava haljina Aneđele Jovanović ovoga puta privukla je nezapamćenu pažnju javnosti.

U pitanju je model kratkih rukava, sa diskretnim V izrezom koji savršeno ističe njenu figuru koja se u trudnoći nije mnogo promenila. 

Kratka, zelena haljina Anđele Jovanović ukrašena cvetovima ljubičaste boje može se naći po veoma pristupačnoj ceni, a ovaj model savršeno pristaje trudnicama.

- Ljubav raste - napisala je glumica ispod fotografije na Instagramu.

„Prelepa si”, „Najzgodnija trudnica”, „Koliko si samo lepa”, „Haljina - čisto savršenstvo” samo su neki od komentara. 

Komentari. (0)

Loading