Miloš Biković

Ni Ivana ga nije prepoznala, Miloš Biković promenio lični opis (foto)

Autor:

14.06.2024 13:29

Foto: A.H. / ATAImages

Foto: A.H. / ATAImages

Izgled Miloša Bikovića doživeo je veliku transformacijuIzgled Miloša Bikovića mnoge je iznenadio kada se popularni glumac pre nekoliko dana pojavio na snimanju jedne reklame za rusko tržište.

Vrele dane dramski umetnik provodio je u Deliblatskoj peščari, gde je snimao višemilionsku reklamu koja će uskoro ugledati svetlost dana, a o njegovim najnovijim fotografijama ne prestaje da se priča.

Luka Šarac

 

Glumac je za potrebe ove reklame promenio svoj imidž, pa sad nosi brkove.

Kako možemo videti na fotografijama s lica mesta, Miloš je u zelenoj majici stajao pored stola s bogatim posluženjem u prirodi dok je pažljivo slušao instrukcije reditelja.

Izgled Miloša Bikovića oduševio

Novi izgled Miloša Bikovića naišao je samo na komplimente jer sada, od kada je dobio najvažniju ulogu u životu, po mišljenju mnogih treba da ima ozbiljniji imdiž.

Ostaje da se ova reklama pusti u etar pa da vidimo kako se naš glumac snašao i u ovoj ulozi, za koju ne sumnjamo da mu je odlično legla.

Pročitajte Posle 4 meseca očinstva Miloš Biković otkrio kako se vaspitavaju deca

Ipak, pretpostavljamo da je ova Miloševa transformacija samo za potrebe snimanja novih projekata, a kao pravi profesionalac, uvek ispoštuje sve što se od njega zahteva.

Kako je glumčev novi izgled prihvatila njegova lepša polovina Ivana Malić, ne znamo, ali verujemo da i njoj prija.

Instagram

 

Podsećamo, Miloš Biković i njegova izabranica su početkom januara postali roditelji.

Iako su mnogi očekivali da će se dečak zvati Stefan, budući da je rođen na veliki praznik Svetog Stefana, ponosni roditelji su sinu dali ime Vasilije

 

Komentari. (0)

Loading