Ivana Španović

10 godina nestalo u trenu: Ovaj sportski trener je sa Ivanom Španović želeo da se ženi, ali je ona rekla ne

Autor:

08.06.2024 11:45

Foto: Dušan Milenković / ATA Images

Foto: Dušan Milenković / ATA Images

Bivši verenik Ivane Španović danas izgleda ovako, najnovije fotografije



Naša najbolja atletičarka Ivana Španović godinama intrigira domaću javnost.

Kako provodi slobodno vreme, gde izlazi, s kim se druži, svi bi želeli da znaju. Zato ovoga puta otkrivamo ko je i kako danas izgleda bivši verenik Ivane Španović. 

Profimedia

 

Pre nego što je uplovila u vezu, a potom i brak sa fitnes instruktorom Markom Vuletom, od koga se pre nekoliko meseci razvela, Ivana je ludo volela ovog muškarca. 

Pročitajte Najlepša uspomena na detinjstvo - Ivana Španović ovu svoju fotografiju obožava, preslatko

Naime, bivši verenik Ivane Španović je poznati sportski trener Vladimir Kumrić. Njih dvoje upoznali su 2008. godine nakon Olimpijskih igara u Pekingu, a obostrane simpatije rodile su se već na prvi pogled. 

Romansa je trajala čitavu deceniju, a nakon pet godina veze Vladimir je uz zvuke pesme ”Božanstvena ženo”, koju izvodi Miroslav Ilić, izvadio dijamantski prsten i zaprosio Ivanu. 

Veridba se dogodila na jednom vojvođanskom salašu, ipak, umesto da ljubav krunišu brakom, Ivana i Vladimir doneli su odluku da se raziđu. 

- Naš odnos je ostao prijateljski, kakav i treba da bude posle toliko vremena - rekla je atletičarka tada za hellomagazin.rs.

Nakon kraha desetogodišnje ljubavi, bivši verenik Ivane Španović sreću je pronašao pored atraktivne Božane Kosanović, koja mu je krajem juna 2022. podarila sina Konstantina

Sudeći po fotografijama, ova prelepa tročlana porodica će za nekoliko meseci postati bogatija za još jednog člana, a prinovi se, bez ikakve sumnje, najviše raduje maleni Kosta.

Komentari. (1)

Loading
Prosvetar

08.06.2024 23:02

Zašto potežete ovu priču sad kada Vlada i Božana čekaju drugo dete? Čovek se skrasio, srećni su, manite se dijamantskog prstenja. Ivana je divna, naći će i ona svoju sreću.