Milica Mandić

Milica Mandić posle porođaja otkrila da li se vraća sportu: Bilo je mnogo teško

Autor:

06.06.2024 20:06

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Karijera Milice Mandić je blistava, ali šta se dešava posle porođaja?Karijera Milice Mandić nešto je što sanjaju mnogi mladi sportisti kojima je upravo tekvondo šampionka idol i uzor.

Ipak, u poslednje vreme sportske aktivnosti su na „stendbaju” zbog najlepše uloge u kojoj se ostvarila pre godinu i mesec dana kada je na svet donela sina Mateju.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Sportskinja se trudi da uživa u svakom novom danu sa mezimcem koji prebrzo raste pa su nedavno oduvali prvu svećicu sa torte, a samim tim se postavilo i pitanje kada se Milica vraća na teren.

Po svemu sudeći, biće to za nešto više od mesec dana kada počnu Olimpijske igre u Parizu, koje će biti njeno prvo veliko takmičenje od kada je postala mama.

Karijera Milice Mandić je blistava

O tome koliko je naporno trenirati i biti posvećena majka i supruga, ali i o povratku treninzima posle porođaja nedavno je govorila u podkastu „Tampon zona”.

- Sedam meseci nakon porođaja rešila sam da izađem na turnir. Ta nemoć i to sve što sam ja osećala dok sam se spremala za turnir je bilo stvarno jedno novo osećanje za mene da sam se konstantno borila sama sa sobom.

Sad će na Olimpijskim igrama biti prostorija za mame sa decom, mislim da je ta sistemska podrška na početku mnogo bitnija nego to što su napravili sobu na Olimpijskim igrama.

Pročitajte Milica Mandić pokazala tek rođenog sina, tatin osmeh sve govori (foto)

To jeste sve lepo i možda će stvarno nekom pomoći tamo, ja bih volela. Ali jednostavno taj period od momenta kad se porodiš do momenta kad se vraćaš u sport, mislim da je to podrška koja je bitna u svakom smislu.

Verujemo da će karijera Milice Mandić biti još i bolja od kako je postala mama, ako je to ikako moguće i da će nam iz Pariza doneti najsjajnije odličje.

Komentari. (0)

Loading