Nekad i sad

Nedavno se oženio, izgubio ćerku dok su ga pratili porodični problemi, prepoznajete li ga?

Autor:

23.05.2024 11:41

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Nekad i sad - prepoznajete li dečaka sa slike?



Fotografije nekad i sad najviše volimo jer najbolje možemo da vidimo koliko se neka javna ličnost promenila od onih najranijih dana.

Ovog puta u omiljenoj rubrici našao se jedan od naših najuspešnijih fudbalera koji je rođen u Beogradu, ali godinama živi daleko od Srbije. Ipak korene nije zaboravio i srpski dres nosi s ponosom.

Instagram

 

Rođen je 16. novembra 1991. godine u srpskoj prestonici kao najstarije od troje dece koje imaju njegovi roditelji Nebojša i Olivera. Kako mu je otac takođe bio fudbaler, oni su se ubrzo preselili u holandski grad Bredu.

Prve fudbalske korake napravio je u Leotaru, dok je prvi profesionalni ugovor sa Fudbalskim klubom NAK Breda potpisao 2009. godine. Usledile su dve sezone u AZ Alkmaru, dve u Ajaksu i dve u Kini.

Nekad i sad - znate li o kome je reč?

Sa Sportingom iz Lisabona, gde je bio na pozajmici, 2019. godine osvojio je Kup i Liga kup Portugalije. Od 2019. godine igra u Sevilji, sa kojom je do avgusta 2023. dva puta osvojio Ligu Evrope.

Za srpsku reprezentaciju igra od 2010. godine, a i njegov mlađi brat Dragi takođe se profesionalno bavi fudbalom u Španiji. Imaju i najmlađu sestru Vanju koja je teniserka.

Sada već verovatno pretpostavljate o kome je reč. U rubrici "Nekad i sad" ovog puta je Nemanja Gudelj, suprug popularne pevačice Anastasije Ražnatović.

Pročitajte Anastasija Gudelj trudna? Kuma nije izdržala pa otkrila lepe vesti

Upravo ona je objavila njegove fotografije iz detinjstva koje su oduševile svakog. Nemanja je kao dečak bio smeđokos, pomalo buckast i dugokos. 

Instagram

 

 

 

Komentari. (0)

Loading