Sergej i Isidora

Sergej oduševio snimkom sa venčanja, svi gledaju u Isidorin bidermajer (video)

Autor:

14.05.2024 09:25

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Snimak Sergeja Trifunovića osvanuo na mrežama



Sergej Trifunović i Isidora Mijanović pre nekoiliko dana izgovorili su sudbonosno "da".

Glumac i njegova supruga venčali su se u strogoj tajnosti, a nakon crkvene ceremonije mladenci su članove porodice i bliske prijatelje odveli na ručak.

Instagram

 

Glumac i njegova lepša polovina ne kriju koliko se vole, a na društvenim mrežama počeli su redovno da objavljuju zajedničke fotografije i snimke.

Nakon fotografije koja je nastala na dan venčanja, sada je glumac podelio i video na kome se vidi kako mlada hvata bidermajer, a snimak Sergeja Trifunovića oduševio je njegove pratioce.

Pročitajte Gospodin i gospođa Trifunović - Prva fotografija mladenaca, Isidora kao lutka, Sergeja ovakvog još nismo videli

- Mlada k'o Dončić. Na Banetovoj svadbi ja sam uhvatio bidermajer.

Nadskočio Marčela koji nije imao šanse u tom bespoštednom duelu i faktički ga pokupio s obruča - napisao je glumac u opisu videa.

- Tucite se malo - našalio se Sergej, pa devojku koja je uhvatila bidermajer upitao:
- Kako se oseća srećna dobitnica?

Inače, novopečeni mladenci planiraju da naprave i veliko svadbeno veselje na jesen, kada će prisustvovati veliki broj poznatih ličnosti.

Do tada se možda pojavi još neki snimak Sergeja Trifunovića i njegove lepe supruge, pa ćemo imati prilike da još malo zavirimo na njihovu proslavu.

Komentari. (0)

Loading