Bojana Janković

Najmiliji se opraštaju: Poznato vreme i mesto sahrane Bojane Janković

Autor:

23.04.2024 16:20

Foto: Instagram _bojaaana_

Foto: Instagram _bojaaana_

Sahrana Bojane Janković biće održana na Novom groblju



Vest da je voditeljka Bojana Janković preminula prošlog petka čitavu Srbiju ostavila je u neverici. Ona je pronađena mrtva u svom stanu u Beogradu, nakon čega je telo poslato na obdukciju.

Porodica je danas objavila umrlicu na kojoj se navode vreme i mesto sahrane Bojane Janković.

Antonio Ahel/ATAImages

 

„Bojana Janković (1977–2024) preminula je 19. aprila 2024. godine. Sahrana će se obaviti u petak, 26. aprila, u 14.30 na Novom groblju u Beogradu. Opelo počinje u 14.00 časova.”

Među ožalošćenima se navode sestra Ivana, braća Andreja i Uroš, ćerke Zoja i Iskra. Takođe, potpisani su i njeni: AnjaAkiVidaStefan i HanaOgnjen, ŠkoraNađa, kao i mnogobrojni prijatelji i familija, piše hellomagazin.rs.

Pročitajte Bojanina poslednja želja nije bila vezana za ćerke i porodicu, prerana smrt zauvek ju je ostavila neostvarenom

Podsetimo, Bojana Janković preminula je u 46. godini. Njeno beživotno telo pronađeno je u njenom stanu, a uzrok smrti nije zvanično potvrđen.

Prema nezvaničnim informacijama, Hitna pomoć je oko 19 sati konstatovala Bojaninu smrt, a na telu nije bilo vidljivih tragova nasilja.

O njenoj smrti obavešteno je Više javno tužilaštvo u Beogradu koje je naredilo obdukciju, a telo poznate voditeljke je zatim prevezeno na Institut za sudsku medicinu u Beogradu.

Komentari. (0)

Loading