Branka Katić

Čuveni sportista bio je velika ljubav Branke Katić, posle mnogo godina putevi su im se ponovo ukrstili (foto)

Autor:

23.04.2024 11:15

Foto: Jakov Simović

Foto: Jakov Simović

Bivši dečko Branke Katić je poznati vaterpolista



Branka Katić ostvarila je niz uspešnih uloga u televizijskim serijama, filmovima i predstavama.

Svoju privatnost trudi se da sačuva od radoznalih pogleda, pa malo ko zna da je bivši dečko Branke Katić sportista čije ime ljubitelji vaterpola dobro znaju. 

Jakov Simović

 

Naime, bivši dečko Branke Katić je nekadašnji jugoslovenski vaterpolista, a danas uspešan vaterpolo trener Igor Milanović

Pročitajte U najtežim trenucima Milici Glogovac je ova osoba pružila utehu (video)

Branki i Igoru pošlo je za rukom da svoju ljubav sačuvaju od očiju javnosti iako su u to vreme oboje bili ostvareni i veoma popularni u svojim poslovima. 

Posle nekog vremena emocije su se ugasile i svako je krenuo svojim putem, a bivši dečko Branke Katić je jednom prilikom otkrio detalje njihove mladalačke ljubavi. 

- Sa Brankom sam u dobrim odnosima. Kad god se vidimo, srdačno se pozdravimo. Bili smo u lepoj vezi, lepo smo se i razišli...

Branka je srećno udata, upoznao sam i Džulijana, njenog supruga, imaju dva sina, ja dve ćerke, pa su nam se deca igrala na slavi kod zajedničkog prijatelja.

Lepa priča, ostala do danas - otkrio je svojevremeno bivši dečko Branke Katić koji je nakon smrti supruge Nataše sreću pronašao pored njene najbolje prijateljice, s kojom je i danas u braku. 

Profimedia

 

Branka je, s druge strane, sreću pronašla pored čuvenog producenta i reditelja Džulijana Farina. Par se venčao 2000. godine, a kruna njihove ljubavi su sinovi Luis i Džo.

Komentari. (0)

Loading