Jelena Karleuša

Jelena Karleuša bacila oko na ovog poznatog frajera: On je stvarno prelep i atraktivan (video)

Autor:

21.04.2024 21:38

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Karleuša ljubav ne želi da komentariše već nekoliko meseci



Jelena Karleuša ljubav već neko vreme ne želi da komentariše u medijima poučena pređašnjim iskustvima.

Nije tajna da kad god je spominjala brak, još uvek zakoniti suprug Duško Tošić joj se obraćao preko advokata iako žive na istoj adresi.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Mada, kada sretne muškarca koji joj se na prvi pogled učini atraktivnim i zanimljivim, nikad se ne stidi da to prokomentariše ili čak tom dasi i otkrije.

Tako je bilo nedavno na koncertu Dragane Mirković kada ju je intervjuisao voditelj Danijel Danny Jovančević koji je poreklom iz Nigerije, zbog čega je pevačica bila oduševljena.

- Ti si nov, nisam te videla pre, lepo izgledaš. Baš super izgledaš, smem li da pitam odakle si? - kazala je pevačica voditelju, na šta joj je on sa osmehom i uzvraćanjem komplimenata odgovorio.

Pročitajte Ovo je tužna istina, Jelena Karleuša - Ostalo mi je još 10 godina

Sada je pop diva za medije prokomentarisala pomenuti video koji je postao viralan na društvenim mrežama ističući da mu je komplimentirala najiskrenije:

- Preslatko je bilo stvarno. Ja sam iskreno odreagovala, on je stvarno prelep, prvi put sam ga videla. 

Moja reakcija je bila iskrena zato je gledanost i viralnost tolika. On je neverovatno atraktivan, egzotičan a još govori našim jezikom. 

 

@skymusic.entertainment Jelenina interakcija sa našim voditeljem na koncertu Dragane Mirković navela nas je na razmišljanje da li je JK bacila oko na našeg neodoljivog @daniel.danny.jovancevic 👀 Recite nam šta vi mislite? ✨🫠 Mi smo opsednuti njenim outfitom za Draganin spektakularan koncert! Pružila je srdačnu podršku koleginici i prijateljici sijajući od glave do pete! 💖 #SEtv #skymusic #skymusicentertainment #karleusa #jk #draganamirkovic #jelenakarleusa ♬ original sound - /SETV

 

Iako Jelena Karleuša ljubav vešto krije od javnosti, jasno je da joj je mladi voditelj zagolicao maštu, što nije želela da krije.

Kako li je na ovo odreagovao Duško?

Komentari. (0)

Loading