Džoni Dep

Potpuna transformacija Džonija Depa, najveći zavodnik danas ovako izgleda (foto)

Autor:

17.04.2024 20:39

Foto: (Photo by Guillaume Horcajuelo/Pool/Getty Images

Foto: (Photo by Guillaume Horcajuelo/Pool/Getty Images

Izgled Džonija Depa opet je onakav kakav svi pamtimo, glumac očarao na premijeri filma



Izgled Džonija Depa poslednjih godina bio je na meti negativnih komentara, a kako i ne bi kada se glumac, najblaže rečeno, zapustio usled privatnih problema.

No, kako je suđenje sa Amber Herd završeno, on se posvetio sebi i doživeo potpunu transformaciju, pa je sada ponovo onaj stari frajer.

Photo by Neil P. Mockford/Getty Images

 

Nešto ranije ove godine glumac je imao izrazito boemsku figuru sa dugom kosom, u hipi izdanju sa puno narukvica, živopisnih boja, naočara i kapa.

U februaru, u Torinu, gde režira svoj novi film "Modi", o umetniku Modiljaniju, uslikan je kako nosi rasta kapicu, maskirnu jaknu sa Če Gevarinom zakrpom i kosu toliko dugu da se razišla ispod ramena.

Izgled Džonija Depa je ponovo onaj kakav sve dame obožavaju

Za ovo kratko vreme izgled Džonija Depa doživeo je potpunu transformaciju. Najnovije slike to i pokazuju kada se u ponedeljak uveče pojavio na britanskoj premijeri filma "Žan du Bari".

Dep je očigledno znatno smršao, a za premijeru je nosio savršeno skrojeno Diorovo odelo i sivi kaput, dok je kosu sada kratko podšišao kao u nekadašnjem periodu.

Pročitajte Veliki povratak Džonija Depa - Ovo se dugo čekalo

Prijatelji holivudske zvezde, koja u junu puni 61 godinu, govore da već neko vreme živi u Londonu i da mu grad savršeno odgovara.

Photo by Neil P. Mockford/Getty Images

 

 

Komentari. (0)

Loading