Džoni Dep

Posle svega nije izdržao: Džoni Dep napustio Holivud

Autor:

27.03.2023 15:37

Foto: Photo by Kevin Dietsch/Getty Images

Foto: Photo by Kevin Dietsch/Getty Images

Glumac Džoni Dep odlučio je da okrene drugi list i otpočne sasvim drugačije poglavlje života



Suđenje između Džonija Depa (59) Amber Herd konačno je završeno prošlog leta, a pritisak koji je holivudski glumac godinama trpeo dostigao je svoj maksimum.

Amber je proglašena odgovornom za klevetu u tekstu objavljenom u Vašington postu. Džoni Dep je izašao kao pobednik, ali je proglašen odgovornim za izjavu koju je njegov advokat dao Dejli mejlu.

- Porota mi je vratila život. Istina ne umire - poručio je nakon završetka suđenja dobivši ukupno 15 miliona dolara odštete, a Amber 2 miliona dolara za protivtužbu. 

Pročitajte Detalj koji je svima promakao - Džoni Dep na suđenje došao sa simbolom Srbije

Photo by Drew Angerer/Getty Images

 

Posle čitave drame, kako pišu strani mediji, Džini Dep je napustio Holivud. Preselio se u zemlju koja mu, po svemu sudeći, odgovara u svemu. 

Nime, on navodno sada živi u Somersetu u Engleskoj, koji je uglavnom ruralno područje.

- Istina je da sam po prirodi stidljiv. Jedna od divnih stvari vezanih za Englesku, a naročito Somerset, je ta što ovde mogu biti to što jesam - rekao je ranije prenosi Prva.

Pročitajte Šta je zajedničko Džoniju Depu i Novaku Đokoviću - Posle ovoga još više ćete zavoleti čuvenog glumca

Photo by Alex Wong/Getty Images

 

On je poželeo da se povuče iz javnosti i da živi što je jednostavnije moguće. Naselje u kojem je njegov dom sada mirnije je i fotografi mu ne dosađuju.

- Britanci su divni. Pozdraviće se sa vama i nikada neće preći granicu pristojnosti. Ne smeta mi ako neko želi da porazgovara sa mnpom ili me zamoli za autogram, ali ne i kada provodim vreme sa svojom porodicom - rekao je.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading