Jelena Perčin

Jelena Perčin nikad srećnija nije bila, ovo je prava ljubav! (foto)

Autor:

17.04.2024 19:56

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Fotografija Jelene Perčin raznežila je sve njene pratioce



Jelena Perčin pre nešto više od godinu dana stavila je tačku na brak sa kolegom Momčilom Otaševićem sa kojim je dobila dvoje dece Mašu i Jakšu.

Kako tvrde za medije, bivši supružnici ostali su u korektnim odnosima i zajedničkim snagama odgajaju naslednike, a najnovija fotografija Jelene Perčin dokaz je koliko ona uživa u svakom trenutku provedenom sa decom.

Mirko Savović

 

Hrvatska glumica podelila je sliku na Instagramu na kojoj uživa u sunčanom danu sa mezimcima koji je ljube u obraze.

Maša i Jakša su baš porasli, a ponosna mama ne krije koliko je srećna dok je u njihovom zagrljaju, što su mnogi protumačili kao provokaciju upućenu bivšem suprugu.

Fotografija Jelene Perčin dokaz je prave ljubavi

Posle razvoda, deca su pripala Jeleni, s tim da Momčilo kad god poželi provodi vreme sa mališanima. Ipak kako poslednjih nekoliko meseci radi na više projekata nije začuđujuće što je glumica češće sa njima.

Instagram

 

Fotografija Jelene Perčin naišla je isključivo na lepe komentare, a mnogi su se zapitali da li dramska umetnica dodatno blista jer je u njen život ušetao i gospodin pravi.

Pročitajte Jelena Perčin progovorila o bivšem mužu - Teško je biti u lošem braku, nikada nije bio kod kuće

Kako su mediji pre izvesnog vremena pisali, ona je uplovila u emotivnu vezu sa muzičarem Antom Gelom, ali do danas ona to niti je potvrdila niti demantovala.

Komentari. (0)

Loading