Milica Gojković

Ko je Milica Gojković, glumica koja je jednom rečenicom oduševila na Kanskom festivalu?

Autor:

15.04.2024 19:17

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ko je Milica Gojković, glumica koja je oduševila Kan?



Ko je Milica Gojković, naša glumica koja je očarala svakog na Kanskom festivalu kada se pojavila u poodmakloj trudnoći?

Gledali smo je u najpopularnijim serijskim i filmskim ostvarenjima koja su kod nas snimana prethodnih godina, a o njenom privatnom životu gotovo da ništa ne znamo.

Aleksandar Košutić

Srpska serija „Sablja”, koja govori o atentatu na nekadašnjeg premijera Srbije Zorana Đinđića, u Kanu je osvojila prestižnu nagradu za najbolju glumačku interpretaciju - celog ansambla.

Među prisutnim glumcima s pomenutog projekta u francuskom mondenskom gradu bila je i mlada dramska umetnica koja u seriji glumi novinarku Danicu.

Ko je Milica Gojković, uspešna, mlada, talentovana i duhovita glumica?

- Takva je privilegija i čast biti ovde večeras sa vama i primiti nagradu ispred Majkla Daglasa - našalila se lepa Milica na bini sale „Limijer”.

Ona je prethodnih dana u Kanu pokazala trudnički stomačić, a trenutno je u sedmom mesecu trudnoće. Sa njom u Francuskoj bio je i njen dugogodišnji partner, direktor fotografije Aleksandar Košutić.

Inače, Milica Gojković tri puta nije uspela da upiše FDU, a glumu je upisala na Akademiji umetnosti beogradskog Alfa univerziteta u klasi profesora Nebojše Dugalića i asistentkinje Hane Selimović.

Pročitajte Milica Gojković oduševila u Južnom vetru - Nema društvene mreže, kreditnu karticu tek odskoro, on joj je sve

Od 2019. je u ansamblu Jugoslovenskog dramskog pozorišta, a pamtimo je iz serija „Besa”, „Južni vetar”, „Senke nad Balkanom”, „Nečista krv”.

Antonio Ahel/ATAImages

 

O sebi je otkrila da su je u detinjstvu zvali Mrvica, a danas Mala, da ako pored sebe ima pravu osobu, ne treba joj mnogo da bi bila srećna, a dan ne može da zamisli bez jake jutarnje kafe, odlaska u pozorište, maštanja, gvirkanja u tuđe prozore, čačkanja kapaka pred spavanje.

Da li smo vam makar malo bolje otkrili ko je Milica Gojković?

Komentari. (0)

Loading