Dejan Milićević

Upalo lice, prazan pogled i 50 kg manje: Dejan Milićević se pokajao zbog operacije želuca

Autor:

02.04.2024 13:25

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Iako je uspeo da smrša, Dejan Milićević se gorko pokajao zbog operacije želucaNakon što se suočio sa ozbiljnim zdravstvenim problemima Dejan Milićević odlučio je da promeni život iz korena.

On se, naime, u decembru 2019. godine, u Sremskoj Kamenici podvrgao operaciji želuca posle koje je izgubio neverovatnih 50 kilograma.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Iako su rezultati bili izvanredni, poznati fotograf i režiser je u emisiji ”Zakuvavanje” otkrio da se kaje što se podvrgao pomenutom zahvatu.

Pročitajte Dejan Milićević iskreno o bolesti i uvredljivim komentarima - Strašno je što postoje ljudi koji se hrane mržnjom

- Džaba sam ja operisao želudac kada je kalorijski unos na kraju dana isti kao i nekada. Slatkiši me ubijaju.

Jezivo, koliko sam smršao. Nije mi se uopšte dopalo. Počeo sam da izgledam kao neki isposnik. Kao nešto da nije u redu sa mnom. I onda sam rekao ne, ne, ne. Malo ćeš ti da vratiš nazad.

Smršao sam 50 kilograma. To je bilo baš drastično. I onda sam krenuo da klopam slatkiše. Onako fino, uveče, pred spavanje. I kilogrami su se vratili - priznao je.

Pročitajte Novi život, nova pravila - Dea Đurđević smršala 30 kilograma, slike govore više od reči (foto)

Podsećanja radi, tokom gostovanja u emisiji ”RTS Ordinacija” Dejan Milićević se požalio da nakon što je izgubio 50 kilograma nije bio zadovoljan svojim izgledom, ali da je operacija kojoj se tada podvrgao bila jedino rešenje. 

- Mnogo mi je bilo upalo lice. Jednostavno, ja želim da budem krupniji čovek, ali ne želim da budem osušeni leš, znači ne želim da izgledam bolesno.

Bio sam jedan, mogu slobodno da kažem, bolestan čovek koji je želeo da pronađe, da kažem, tu svoju sreću da ozdravi i da smanji svoj broj kilograma. Beskrajna lutanja po nutricionistima, po teretanama...

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Ja sam 30 godina pokušavao da skinem kilograme, to nije nešto da sam se ja nagojio preko noći. Ja već 30 godina vučem taj višak kilograma, to je "never ending stori", to je stvarno jedan bumerang.

Bio sam na pragu dijabetesa 2, bio sam na pragu bukvalno ti rezultati su bili prilično u decimalama, sad ja ne znam stručno kako da se izrazim, ali mrvicu je bio povišen taj moj šećer.

Svi ti parametri su ukazivali da ukoliko nastavim sledeći korak je dijabetes - otkrio je svojevremeno Dejan, ističući da je, nakon što je kilažu doveo u red, sve došlo na svoje mesto. 

Komentari. (0)

Loading