Tamara Raonić

Tamara Raonić posle 17 godina sve priznala, zbog ovoga je nestala: Saša Popović je...

Autor:

02.04.2024 10:46

Foto: youtube printscreen K1 "Prvi red"

Foto: youtube printscreen K1 "Prvi red"

Tamara Raonić bila je jedna od omiljenih voditeljki



Tamara Raonić u jeku svoje najveće popularnosti, kada je žarila i palila medijskim nebom, jednostavno je nestala. Povukla se s javne scene i odlučila da vodi jedan sasvim miran i povučen život. 

Njen nestanak sa malih ekrana 2006. godine iznenadio je mnoge. Ipak, sada se pojavila posle skoro dve decenije i otkrila šta se zaista dogodilo.

K1 TV screenshot

 

- Prethodnih 17 godina provela sam uz svoju porodicu, jer sam sticajem okolnosti jako mlada počela da radim u "Jatu", a odmah nakon toga stala sam pred kamere i dalje je išla moja televizijska karijera.

U jednom momentu neke porodične situacije i život odveli su me malo van zemlje. Onda sam rešila da napustim posao i da se posvetim deci. Živela sam u Sloveniji, pa mi je sin bio na školovanju u Americi i često sam bila tamo.

S današnjeg aspekta smatram da je to bila dobra odluka iako mislim da postoji mnogo žena koje su uspele da dobro odgaje decu, ali i da svoju karijeru ne ostave po strani - započela je za Kurir Tamara Raonić svoju ispovest.

Tamara Raonić želi da se vrati na male ekrane

Supruga i decu je stavila ispred svega. Pauza je nekadašnjoj voditeljki i te kako prijala, ali se televizije veoma uželela, pa bi volela da uskoro dobije neki projekat na kom bi radila. 

- Ozbiljniji programi nikad nisu bili moja fah, radila sam i radila bih samo zabavni program, ja tu sebe vidim, tako sam počela i tako želim i da nastavim. Kad bih radila neku političku priču i čitala vesti, to ne bi išlo.

Pročitajte Draganino srce će prepući - Marko i Manuela tokom razvoda roditelja doneli najvažniju odluku

- Posle one skrivene kamere koja je bila takođe na Trećem kanalu, da se ja pojavim u nekom ozbiljnom programu, ljudi bi mislili da je šala. Htela bih da radim ono što sam radila na Trećem kanalu. I tu su dolazili političari, ali su pričali o nekim drugim temama.

Imam već neke pregovore. Videćemo. Možda bih volela i da radim nešto sa ženama koje nisu deo javnog sveta, sa ženama koje su same uspele i napravile biznis.

youtube printscreen K1 "Prvi red"

 

Saša Popović bio je izuzetno važna osoba u karijeri Tamare Raonić. 

- Moju televizijsku karijeru započela sam 1991. na Trećem kanalu, da bih 1998. prešla u "Grand" produkciju, gde sam radila sve do 2006. Sašu sam poznavala iz posla jer se ZAM, koji je bio u njegovoj produkciji, emitovao na Trećem kanalu.

Poznali smo se, ali nismo ranije sarađivali. Moje emisije su bile zabavnog karaktera, uglavnom s pevačima, dok se Saša fokusirao na svoje pevače, pa naši putevi nisu imali mnogo dodirnih tačaka.

Jednog dana zazvonio mi je telefon, a Saša se predstavio i najavio osnivanje nove produkcije pod imenom "Grand". Ponudio je sastanak kako bismo porazgovarali o tome.

Pročitajte Prva slika sa bebom, Dragana Mićalović presrećna - Klara je ljubav

- Bez razmišljanja sam pristala. Na sastanku sam saslušala njegove ideje i odmah shvatila da je to izuzetno neobičan projekat - ispričala je svojevremeno Tamara Raonić. 

Na pitanje da li je Saša, ili neko od nekadašnjih "Grand" kolega, kontaktirao sa njom za neki novi projekat, Tamara je dala iskren odgovor: 

- Nismo se čuli, možda nije ni došlo do njih da sam tu, ali i potpuno razumem. Mi smo radili toliko dugo zajedno da i sada ako me vide, mislim da se neće mnogo iznenaditi.

Znaju da sam otišla i da sam dobro, a sad kad vide da sam se vratila, verovatno im to nije nešto mnogo čudno. Rastali smo se na divan način. Ja Sašu mnogo cenim, on razume i zna sve što ima veze sa šou-biznisom.

Youtube Printscreen Nova S

 

 

Komentari. (0)

Loading