Milan Kalinić

Gde je Sandra? Milan se u pozorištu pojavio sa lepoticom koja je pokupila poglede svih prisutnih

Autor:

31.03.2024 18:47

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Majka Milana Kalinića je prelepa dama, glumac ne krije koliko je ponosan na nju



Sinoć je u MTS dvorani premijerno izvedena dugo najavljivana monodrama Anđelke Stević Žugić "Šta me opet snađe", a brojne kolege su joj pružile podršku iz publike.

Bili su tu Branka Pujić, Anđela Jovanović, Mihail Dudaš, Jovana Stojiljković i Goran Bogdan, Ivan Tomić, Andrija Milošević i Aleksandra Tomić, ali sve poglede ukrala je majka Milana Kalinića koja je bila u društvu sina.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Glumac i voditelj privatni život ljubomorno čuva u svoja četiri zida, te su retke prilike kada možemo da vidimo nekog od članova njegove najuže porodice.

Juče je napravio presedan kada je umesto supruge na predstavu poveo mamu, Bobu Kojović, damu koja je na pragu devete decenije a izgleda kao devojčica sa širokim osmehom na licu.

Majka Milana Kalinića ima zanimljivu životnu priču

Milan je izuzetno ponosan na majku, koja je očigledno u dobroj formi, a nema sumnje i da je harizmu nasledio od nje.

Antonio Anhel / Ata images

 

Majka Milana Kalinića je radni vek provela kao frizerka. Dugi niz godina je njen salon u centru Beograda slovio za jedan od najpoznatijih.

Pročitajte Dugo je nije bilo.... Supruga Milana Kalinića na pragu pete decenije blista (foto)

Ono što je dodatno zanimljivo u vezi sa glumčevom mamom je podatak da se nakon razvoda od njegovog oca, po drugi put udala za baletskog igrača Predraga Radojkovića, oca glumice Anastasije Mandić.

Antonio Anhel / Ata images

 

 

Komentari. (0)

Loading