Lepa Brena

Želim da vas obavestim da... Lepa Brena progovorila o lečenju

Autor:

27.03.2024 14:06

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Objava Lepe Brene podigla dosta prašine



Publika regionalne zvezde Lepe Brene broji se verovatno u stotinama hiljada. Folk divu na Instagramu prati gotovo pola miliona ljudi, pa nije ni čudo što njenu popularnost mnogi žele da zloupotrebe.

Naime, ona je žrtva internet prevare o čemu se oglasila na pomenutoj društvenoj mreži, nakon čega je objava Lepe Brene izazvala lavinu komentara.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Pevačica je javnost obavestila da su njeni lik i delo zloupotrebljeni u svrhu reklamiranja jednog preparata za dijabetes od koga se ona nikada nije lečila.

- Želim da vas obavestim da se u javnosti reklamira preparat, odnosno kapsule, koji koriste moj lik, prikazujući izjavu koju nisam dala i reklamiraju proizvod koji nikada nisam koristila.

Pročitajte Brena i Čola zajedno na sceni ispisali istoriju, pevačica priznala - Ostvarila mi se životna želja

- Zato vas upozoravam da se njime nisam lečila. Zbog lažnog reklamiranja podneću sve pravne sankcije - poručila je Brena.

Inače, pored Brenine fotografije mrežama je kružio i lažni intervju.

Svako ko pročita ovaj članak rešiće se dijabetesa u kratkom roku! Šećerna bolest više nije problem!

Lepa Brena napokon izlečila šećer, pa je odlučila da podeli prirodnu metodu, javno i besplatno. Pročitaj - pisalo je na početku oglasa, a onda se nastavlja:

Instagram

 

- Želim da vam ispričam kako sam se sama izborila sa ovom bolešću. Odlučila sam da sve kažem iskreno, jer je tema veoma delikatna. Pre otprilike godinu dana, počeli su se pojavljivati prvi znaci bolesti.

Pročitajte Detalj koji niko nije znao, Brena je u mladosti bila bebisiterka ovoj poznatoj koleginici

- Pre nekoliko meseci bila sam kod doktora. Potvrdio je da imam dijabetes tip dva. Rekao mi je da hitno treba da ga lečim - piše u lažnom intervjuu.

Osim toga  sledi objašnjenje kako se pevačica izborila s dijabetesom i to uz pomoć jedne doktorke i određenog leka, te poziva sve da što pre kupe ovaj lek, kako bi i njima “pomogao” kao i njoj, glasila je objava Lepe Brene, a prenosi Svet.rs.

 

Komentari. (0)

Loading