Jovana i Željko

Ljubavna priča Jovane i Željka Joksimovića počela je na Evroviziji, poznati sportista kumovao svemu (video)

Autor:

24.03.2024 21:05

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Ljubav Jovane i Željka planula je na Evroviziji, ovaj detalj malo ko pamti



Dvadeset meseci posle bajkovitog venčanja na Maldivima, jedan od omiljenih parova se na večnu ljubav zarekao i pred oltarom u beogradskoj crkvi Svetog Aleksandra Nevskog.

Ljubav Jovane i Željka Joksimovića planula je na izboru za Pesmu Evrovizije 2008. godine, a malo ko se seća da se tadašnjem voditeljskom paru na velikoj sceni pridružio i najbolji teniser svih vremena. 

youtube printscreen

 

Naime, u prvoj polufinalnoj večeri Novak Đoković je zajedno sa Željkom otpevao pesmu o Beogradu. Bacio je veliku tenisku lopticu u publiku, što je označilo početak glasanja.

Srpski teniser tada nije mogao ni da nasluti da je na neki način svedočio rađanju simpatija poznatog para koji danas važi za jedan od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni. 

Pročitajte Sukob o kom se priča! Posle toliko godina Ana Ivanović konačno sve priznala - Đoković će vrlo brzo...

Podsećanja radi, Duška Vučinić, dugogodišnji PR Evrovizije istakla je tada da je prvobitni plan bio da program vode Novak Đoković i Ana Ivanović

Međutim, otac Ivanovićeve tada je naveo da poziv da vodi Evroviziju za nju predstavlja veliku čast, ali najveća prepreka za Anu, koja se tada i dalje bavila tenisom, bila je činjenica da se u isto vreme održavao Rolan Garos.

- Ideja je bila odlična jer su Ana i Novak srpski brend broj jedan u svetu. Nole pritom važi za velikog šoumena, koji se na sceni ne bi libio da zaigra i zapeva - priznala je Duška tada. 

Komentari. (0)

Loading