Mira Škorić

Dijagnoza je Miru Škorić načisto porazila: Stalno sam osećala umor

Autor:

19.03.2024 12:20

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bolest Mire Škorić otkrivena je u poodmakloj fazi



Bolest Mire Škorić nažalost je sve češća

Mira Škorić dugih 15 godina borila se sa rakom štitne žlezde, veoma retkim i podmuklim karcinomom koji se otkriva tek u podmakloj fazi.

Posle četiri veoma teške i iscrpljujuće operacija pevačica je konačno uspela da iz najteže životne borbe izađe kao pobednik. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Mira se prisetila trenutka kada je saznala da je bolesna, kao i nezdravog načina života koji je vodila do tada, a koji je umnogome doprineo razvijanju podmuklog karcinoma.

- Uvek sam bila nemarna prema svom zdravlju, šta ću, takva sam... I sad se naježim kada se setim tog perioda pre nego što sam saznala da sam bolesna. U jednom trenutku počela sam da osećam neobičan umor. Šta god da radim počnem da osećam malaksalost.

Pročitajte Posle duge i iscrpljujuće borbe, bolest Mire Škorić je prošlost, uspela je da pobedi

- Onda su krenule blage, podmukle temperature, 37, 2, a ne znaš od čega su. Istovremeno, neobjašnjivo sam gubila kilograme. Nisam osoba koja kuka i plaši se bolesti, nastavila sam normalno da živim, pevala sam, snimala, držala koncerte.

Ignorisala sam simptome sve dok mi na vratu iznad ključne kosti nije iskočila limfna žlezda. E onda sam shvatila da je ozbiljno. Doktor Radan Džodić mi je saopštio surovu istinu, koju nisam htela da prihvatim.

Istinu da imam rak štitne žlezde, i to sa metastazama. Bila sam u stanju potpunog šoka i neverice - rekla je svojevremeno Mira za "Informer".

Jelena Jovanov

 

Bolest Mire Škorić danas je prošlost, a pevačica je sa puno snage nastavila napred. Ne krije da je u svakom trenutku imala podršku dragih ljudi, a kolege su je non-stop zvale.

- Porodica i prijatelji su mi davali vetar u leđa za sve. Stalno su me hrabrili, svi su zvali da pitaju kako sam. Iako sam sada dobro, uvek idem na preglede i uzimam terapiju preventivno - zaključila je pevačica.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari. (0)

Loading