Jelena Karleuša

Оvu pesmu Jelena Karleuša uvek naručuje u kafani (video)

Autor:

17.03.2024 19:40

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Omiljena pesma Jelene Karleuše koju uvek naruči u kafani je ova



Jelena Karleuša je pre nekoliko dana uživala u društvu ćerki i najbližih prijatelja u jednoj beogradskoj kafani uz tamburicu.

Ko bi rekao? Ali i pop diva voli pravu narodnu muziku, te i počasti muzičare, što smo imali prilike da vidimo na društvenim mrežama, a i saznali smo koja je omiljena pesma Jelene Karleuše koju poruči u kafani.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Pevačici ne treba poseban razlog da okupi najdraže ljude da bi nazdravili uz dobru pesmu, pa je tako pre nekoliko dana objavila snimak na Instagramu, koji ne prestaje da se komentariše.

Naime, na pomenutom videu pop diva je u sevdahu dok mlađoj naslednici daje novac da časti muzičara koji im svira.

Omiljena pesma Jelene Karleuše je ovo

Omiljena pesma Jelene Karleuše koju uvek poruči u kafani je numera legendarnog Tome Zdravkovića "Noćas sam tužan, Ciganko moja".

Pevačica je blistala sva u belom, na glavi je imala prefinjeni šešir koji je prekrivao njeno lice dok se smejala i veselila u društvu porodice i prijatelja.

Pročitajte Zvanična informacija - Jelena Karleuša mu je spasla život, platila sve troškove operacije

Kao što već pitasmo, ko bi rekao da je pop diva ovakav veseljak i da uživa u melodijama Tome Zdravkovića? Eto, uvek nas nečim novim, što o njoj do sada nismo znali, iznenadi.

Komentari. (2)

Loading
Seni

01.04.2024 22:00

Sta bi Srbija bez nje Svetska Diva zbog Karleuse culi za Srbiju😅

Seni

01.04.2024 22:14

Svetska Diva bre Popularna je i u Engleskoj I Kralica Kamila cula za Karleusu vidite da imaju isti nakit mora da je prati na Instegramu🤓