Dženifer Aniston

Treća sreća, Dženifer Aniston se udaje? Odao ju je jedan detalj (foto)

Autor:

27.02.2024 12:28

Foto: Photo by Leon Bennett/Getty Images

Foto: Photo by Leon Bennett/Getty Images

Prsten Dženifer Aniston pokrenuo je lavinu spekulacija, da li se to glumica opet udaje?



Pre izvesnog vremena svetski mediji počeli su da spekulišu da se Dženifer Aniston verila, a čini se da čitava situacija sada dobija epilog.

Naime, glumica se pojavila na SAG dodeli nagrada u pripijenoj srebrnoj haljini dubokog dekoltea i sa prorezom, ali prsten Dženifer Aniston ipak je privukao više pažnje.

Photo by Kevin Winter/Getty Images

 

Veliki dijamant na levoj ruci nema ko nije pogledao, a dramska umetnica nije skidala osmeh sa lica pa su mnogi posumnjali da je u njen život ušao gospodin pravi.

Od 2018. godine, kada se razvela od Džastina Terua, Dženifer o ljubavnom životu ne želi da govori, te se ne zna koja je ta osoba koja je uspela da osvoji njeno srce.

Prsten Dženifer Aniston je prelep

Podsetimo, Aniston iza sebe ima dva braka - udala se 2000. za Breda Pita, no par se razveo 2005. nakon što je počelo da se šuška da se na setu filma ,,Gospodin i gospođa Smit" spetljao s Anđelinom Džoli, s kojom je kasnije završio u braku.

Photo by Kevin Winter Getty Images

 

Pored svih veza koje nisu imale srećan kraj, glumica je optimistična u pogledu pronalaska nove ljubavi, a nakon što je prsten Dženifer Aniston zablistao na njenoj ruci, sve je sigurnije da ima nekog koga vešto krije od medija.

Pročitajte Ima 54 godine i besprekoran ten - Ovo je tajna lepote Dženifer Aniston (video)

U novembru 2022. godine glumica je i sama priznala da bi „volela ponovo da bude u vezi”, ali je takođe dodala da nije „zainteresovana za to da ponovo ulazi u brak”.

- Nikad ne reci nikad, ali nemam nikakvog interesa da ponovo šetam do oltara - rekla je za „Alur”.

Komentari. (0)

Loading