Miloš Timotijević

Nekoliko meseci pošto se supruga porodila Miloš Timotijević otkrio istinu o porodici, sve se promenilo

Autor:

23.02.2024 16:45

Foto: Jakov Simović/Gloria

Foto: Jakov Simović/Gloria

Miloš Timotijević očinstvo doživljava kao najvažniju ulogu



Miloš Timotijević očinstvo doživljava veoma ozbiljno.

Glumac i njegova supruga Tijana početkom septembra prošle godine postali su roditelji dečaka kome su dali ime Jakov, a Miloš je sada govorio o ulozi oca i o tome koliko ga je očinstvo promenilo i uozbiljilo.

Foto: Dalibor Danilović

 

Miloša Timotijevića očinstvo je oplemenilo

- Neprestano osećam ljubav i strah. Bezrezervna ljubav, ali i konstantna panika stalno me drže budnim, nema više hazarderskih pokušaja ni hazarderskog života.

Moram da budem mnogo sigurniji u sebe, pametniji i iskusniji, jer sam sad nečiji uzor. Rođenje deteta te oplemeni, da ti dimenziju bez koje više ne možeš.

Pročitajte 13 godina nestalo u trenu - Od ove žene Miloš Timotijević se razveo, pa se oženio drugom posle četrdeset dana veze

Uzor u roditeljstvu Milošu je otac Dragan, koji je preminuo pre četiri godine.

- To je neminovno, pošto sam uz njega i majku postao ono što jesam. Naravno, na nama je da te uzore sledimo, ali i da ih menjamo.

Verujem da ću dosta od onoga što sam naučio od oca preneti na sina, mada ću verovatno mnogo toga i prilagoditi duhu vremena. Nije bilo isto vaspitavati dete na kraju 20. veka, kad sam ja odrastao, kao sada u 21. veku.

Jakov Simović

 

Poslednjih nekoliko godina glumac više pažnje posvećuje zdravlju.

- Čim sam napunio 45, počeo sam da jednom godišnje odlazim na sistematske preglede. To mi je postao obavezan ritual i reagujem shodno nalazima.

Pročitajte Miloš Timotijević otkrio ime sina - Moja supruga je najveći heroj, porođaj je trajao 26 sati

- Za sada nemam nikakvih većih problema, a kako se bližim pedesetoj, moraću da priključim još neke redovne kontrole, pre svega prostate. Treba biti svestan svojih godina i toga u kakvom okruženju i zagađenju živimo.

Činjenica je da je sada neophodno da o sebi vodimo mnogo više računa, da nam kontrole i pregledi budu sastavni deo života.

Ako svoj auto jednom godišnje vozim kod mehaničara, ne vidim zbog čega ne bih i ja otišao kod lekara. Zašto bih više vremena posvećivao automobilu nego zdravlju - otkrio je Miloš za novi HELLO!

Komentari. (0)

Loading