Nataša Aksentijević

Nataša Aksentijević je mužu sve priznala: Zaljubila sam se

Autor:

22.02.2024 10:01

Foto: Zorana Mandić / Ata Images

Foto: Zorana Mandić / Ata Images

Reči Nataše Aksentijević podigle veliku prašinu u javnosti



Voditeljka i glumica Nataša Aksentijević godinama uživa u skladnom braku sa suprugom Dušanom, kome je podarila dve prelepe ćerke - Helenu Veru.

Iako se trudi da privatni život sačuva od radoznalih pogleda, ona je tokom gostovanja u emisiji „Oči u oči sa Dušicom” progovorila o svom braku, a reči Nataše Aksentijević zakucale su Srbiju ispred malih ekrana. 

Foto: Maša Pavlović

 

Naime, voditeljka priznaje da je zaljubljive prirode, ali da od supruga ne krije kada joj se svidi drugi muškarac. Dušan joj svaki put progleda kroz prste, a reči Nataše Aksentijević iznenadile su sve u studiju.

Pročitajte Rekla je kraj - Nataša počinje novi život, promena koju niko nije očekivao

- Mnogo je ružno da lažem muža, a kako da ti kažem, malo sam se zaljubila. Tada mi je rekao: „Vidi, ljubavi, danas je petak, do ponedeljka da si se odljubila”.

I ja shvatim da je meni najpametnije da se odljubim jer ja mog muža baš mnogo volim i veliki je car, bilo bi glupo da ga nisam poslušala. Napravila bih veliku grešku. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HYPE TV (@hypetv.rs)

 

I da je obrnuta situacija isto bi bilo. Mi smo u jednom dobrom i zdravom odnosu, sve to dobro funkcioniše - zaključila je voditeljka kroz smeh. 

Komentari. (0)

Loading