Dragana i Zorica

O ovome će svi brujati: Zorica Brunclik otkrila šta misli o Dragani Mirković

Autor:

21.02.2024 18:20

Foto: marija mladjen/antonio ahel ata images

Foto: marija mladjen/antonio ahel ata images

Izjava Zorice Brunclik i dalje se komentariše



Jedna od najvećih regionalnih zvezda Dragana Mirković proteklog vikenda održala je dva koncerta u "Štark areni" o kojima se i dalje priča. Mnoge kolege došle su da podrže pevačicu, a utiske sa koncerta još sređuju.

Među zvezdama koje su te noći bile u najvećoj areni u Srbiji i šire bila je Zorica Brunclik, koja je prokomentarisala svoj dolazak na koncert.

Antonio Anhel / Ata images

 

Izjava Zorice Brunclik za svaku pohvalu

- Draganina karijera je zaista za poštovanje. Dokaz je to što sam ja ovde večeras. Došla sam da vratim dug. I to ne jedan nego dva.

Pročitajte Zorica Brunclik nikad iskrenija - Na današnji dan sam rodila ćerku, bila sam očajna

- Jer Dragana je bila gost kod mene za dvadeset godina, pa za četrdeset - otkrila je Zorica, koja naklonost prema koleginici ne krije, naprotiv.

Izjava Zorice Brunclik jasno pokazuje koliko uvažava koleginicu, a budući da je ovakvo poštovanje na estradi retkost, nije čudo što svi bruje o tome.

Printscreen Exkluziv

 

Podsetimo, Dragana Mirković obeležila je 40 godina karijere i tim povodom organizovala dva spektakularna koncerta u beogradskoj Areni.

Pročitajte Nikad više javnih ličnosti nego na koncertu Dragane Mirković, spektakl je počeo! (foto)

Pevačica je nadmašila sopstveni rekord, pa je pevala četiri i po sata. Osim hitova koji su se nizali, pobrinula se da scenografija i kostimi budu na visini zadatka, te se presvukla nekoliko puta.

Iako je čitav doživljaj bio poput onih koje priređuju svetske zvezde, Draganine vanvremenske hitove ništa nije moglo da baci u drugi plan.

Komentari. (0)

Loading