Biljana Obradović

Odgovor će vas iznenaditi: Biljana Obradović otkrila zašto se nije udala

Autor:

19.02.2024 19:20

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Ljubavni život Biljane Obradović oduvek je bio nepoznanica



Voditeljka i PR fudbalskog kluba „Partizan“ Biljana Obradović ostvarila je uspešnu karijeru.

Jedno od najpoznatijih TV lica devedesetih godina iza sebe ima brojne poslovne uspehe koji su svima poznati, ali ljubavni život Biljane Obradović i dalje je nepoznanica.

Boško Karanović

 

Ljubavni život Biljane Obradović nakon ove izjave mnogima će biti jasniji

Ona je prilikom gostovanja u emisiji „Moj dan, Blic dan“ na istoimenoj televiziji govorila o privatnom životu, a svima je posebno bila interesantna tema udaje.

- Nisam se udala zato što posle mislim da je jako važno da živiš sa nekim, jer zabavljanje, izlazak u bioskop, žurke, štikle... To nije realno.

Pročitajte Biljana Obradović na infuziji, prva fotografija iz bolničkog kreveta - Kad doteraš do kraja, onda...

- Realno je kad ti živiš sa nekim pa ujutru ustaneš bez šminke, ono kao kad ti alarm... A ono jedna čarapa na jednu stranu, druga na drugu, onda ne možemo da nađemo čarape...

Pa da li je neko spremio doručak, pa da l’ nije, pa kad ima para, pa kad nema para... I onda ti prosto vidiš kroz to neko zajedničko odrastanje...

Kako kažu, pojedeš kilo žuči i kilo meda i onda ako to preživiš... – bila je iskrena Biljana.

Blic TV printscreen

 

Inače, voditeljka je nedavno govorila o tome kako je svojevremeno spustila kriterijume kako bi pronašla partnera, ali da je to bilo kontraproduktivno.

Ona je tom prilikom istakla da joj je bolje da bude sama jer su je pogrešni izbori partnera skupo koštali. Biljana je takođe izjavila da je spremna da ljubavi pruži šansu, ali da se još uvek nije pojavio muškarac koji može da joj parira.

Komentari. (0)

Loading