Ceca Ražnatović

Sudbina je tako htela: Ceca jedno u životu ne može da prežali

Autor:

16.02.2024 13:45

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Neostvarena želja Cece Ražnatović je...



Folk diva Ceca Ražnatović ima karijeru iz snova i divnu porodicu kojom se ponosi, ali ma koliko da vam se čini da u životu ima sve, nije baš tako.

Pevačica je u emisiji „Ceca show“ govorila o porodici, a kada se dotakla sina Veljka i njegove supruge Bogdane, saznali smo koja je neostvarena želja Cece Ražnatović.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Neostvarena želja Cece Ražnatović tiče se potomstva

- Po nekim mojim saznanjima, oni planiraju petoro dece. Pa i ja sam planirala petoro dece, pa sam ostala na dvoje, nažalost.

Ali, poigrao se život... Žao mi je što nemam još troje dece, zato što imati decu to je blagoslov od Boga i uvek je nekako puna kuća. Ta graja, ta radost. Deca unose radost u kuću - otkrila je Ceca.

Pročitajte Ceca Ražnatović više ne krije - Bila sam ljuta na Veljka i Bogdanu, kako su mogli to da mi prirede?!

Podsetimo, Veljko i Bogdana Ražnatović roditelji su dva dečaka, Željka i Krstana, a uskoro će u njihov dom stići i treći sin Ilijan koga čitava porodica čeka sa nestrpljenjem.

Blic TV printscreen, Instagram

 

Srećni par svoju oazu mira ima u Bogdaninom rodnom Titelu, gde borave zajedno sa njenim roditeljima, ali kad god im obaveze to dozvoljavaju, dolaze kod Cece, koju vreme provedeno sa unucima neizmerno raduje.

Komentari. (0)

Loading