Dejan Milojević

Tužne slike iz Skupštine grada Beograda: Neutešna porodica na komemoraciji Dejanu Milojeviću

Autor:

10.02.2024 15:01

Foto: Dušan Milenković/ATAImages

Foto: Dušan Milenković/ATAImages

Komemoracija Dejanu Milojeviću



Dejan Milojević iznenada nas je napustio u 46. godini. Prerani odlazak srpskog košarkaškog trenera rastužio je ljubitelje sporta, kolege i prijatelje koji su se danas okupili kako bi odali počast ovom velikom čoveku. 

Komemoracija Dejanu Milojeviću, koji je 17. januara preminuo od posledica srčanog udara, održana je danas u Skupštini grada Beograda. 

Dušan Milenković/ATAImages

 

Osim neutešne supruge Nataše, koja se pojavila sa decom, veliki broj prijatelja i saradnika došao je da Dejanu oda poslednju počast, a među njima našli su se: Svetislav Pešić, Dejan BodirogaDuško Vujošević, Aleksandar Džikić, Milenko Tepić, Dejan Tomašević, Vlade Đurović, Igor Rakočević i drugi. 

Pročitajte Velika tuga - Dejan Milojević preminuo u 46. godini

Komemoracija Dejanu Milojeviću slama srca. Na samom početku pušten je snimak u kojem je opisana njegova bogata karijera, a jedan od najemotivnijih govora održao je menadžer Miodrag Miško Ražnatović.

Dušan Milenković/ATAImages

 

Dušan Milenković/ATAImages

 

– Način na koji su se klubovi, Evroliga i NBA liga oprostili dokazuje kolika je njegova veličina.

To ne može da uteši njegovu porodicu, ali to je jasan pokazatelj ugleda koji je imao, a vodi se poštenjem, dobrotom, fer-plejom i predanim radom. Ništa neće moći da popuni prazninu posle njegovog odlaska.

Pročitajte Jokiću slomljeno srce - Smrt ga je uzela iznenada

Negde sam bio savršen par sa njim, on koji je uvek nasmejan i ja koji se nikada ne smejem. Osećam se da sam izgubio partnera, proći će dosta vremena dok se osmeh ne vrati na moje lice.

Hvala za sve što si uradio za Megu, daću sve od sebe da se tvoje lice ne zaboravi. Tvoj lik i rad će biti vodilja. Počivaj u miru, Dejane, zbogom, prijatelju – rekao je kroz suze Ražnatović. 

Dušan Milenković/ATAImages

 

Dušan Milenković/ATAImages

 

Dušan Milenković/ATAImages

 

Od Dejana se u ime Košarkaškog saveza Srbije oprostio predsednik organizacije Predrag Saša Danilović, a Ministarstvo sporta predstavljao je državni sekretar i bivši sportista Marko Kešelj

Komentari. (0)

Loading