Katarina Rebrača

Bila je lepotica prve klase, a onda joj se život promenio iz korena: Ovo je Katarina Rebrača danas

Autor:

09.02.2024 21:50

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Izgled Katarine Rebrače danas je dosta drugačijiIzgled Katarine Rebrače devedesetih godina otvorio joj je mnoga vrata. Započela je manekensku karijeru i ubrzo posle Srbije osvojila svetske modne piste.

Osim u modelingu, gde je postigla značajan uspeh, Katarina je imala i svoju manekensku agenciju koja je iznedrila mnoge uspešne modele, ali se oprobala i kao voditeljka.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Nekadašnja manekenka autorka je nekoliko knjiga o zdravom životu, a bila je i vlasnica humanitarne fondacije.

Godine 2010. isplivale su informacije da je preko pomenute fondacije proneverila 22 miliona dinara i Katarina Rebrača je uhapšena.

Pročitajte Bila je naša najlepša misica, sada kažu da je plastična lutka - Tijana Stajšić danas se bavi nečim sasvim drugim

Suđenje Katarini Rebrači trajalo je do 2018, kada je osuđena na dve godine i deset meseci zatvora.

Međutim, godinu dana kasnije Apelacioni sud ukinuo je prvostepenu presudu Rebrači, te je naloženo da se ponovi suđenje pred Višim sudom.

Potom je 2022. godine u Višem sudu u Beogradu izrečena presuda bivšoj manekenki Katarini Rebrači i njenim saradnicama, koje su se teretile za zloupotrebu položaja i uzimanje novca iz Fonda za prevenciju raka dojke.

M.M./ATAImages

 

Sve tri optužene oslobođene su optužbe i proglašene nevinim za delo koje im se stavljalo na teret.

Više javno tužilaštvo u Beogradu uložilo je potom žalbu na prvostepenu presudu Višeg suda u Beogradu od 22. jula 2022. godine, kojom su Katarina Rebrača i još dve osobe oslobođene od optužbi da su izvršile krivično delo, a do danas se ne zna da li je slučaj zaključen, piše hellomagazin.rs.

Izgled Katarine Rebrače dosta se promenio

Posle turbulentnog perioda manekenka se povukla iz javnosti i napustila Srbiju. Ona je otputovala u Ameriku, tačnije Njujork, u kome je živela kao devojčica do svoje pete godine.

Poslednji put Katarina je uslikana u Srbiji prošle godine na sahrani sina Marine Tucaković, Laće Radulovića.

Tom prilikom izgled Katarine Rebrače privukao je dosta pažnje, mnogi su komentarisali da se drastično promenila.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Komentari. (0)

Loading