Dejan Petrović

Dejan Petrović o teškoj saobraćnoj nesreći: Zaspao sam za volanom i survao se u provaliju

Autor:

05.02.2024 16:15

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dejan Petrović doživeo saobraćajnu nezgodu pre nešto više od godinu dana, taj dan će zauvek pamtiti



Dejan Petrović karijeru gradi godinama uspešno i bez pompe, isključivo na osnovu kvaliteta i talenta, te za medije retko govori o privatnom životu.

Mnoge je prethodne godine potresla vest da je Dejan Petrović doživeo saobraćajnu nezgodu u Ovčarsko-kablarskoj klisuri, a trubač je sada prvi put progovorio o tom nemilom događaju.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Naime, pre nešto više od godinu dana na putu kojim gotovo svakodnevno prolazi desilo se nešto što je poznatom trubaču promenilo život iz korena.

Iako zbog čestih nastupa ima vozača, baš tih letnjih dana njegov šofer bio je na zasluženom odmoru pa je Dejan sam seo za volan, vidno umoran.

Dejan Petrović doživeo saobraćajnu nezgodu

Tek sada je smogao snage i progovorio za „Blic” o trenutku kada mu je život visio o koncu i kada je Dejan Petrović doživeo saobraćajnu nezgodu.

- Često putujem relacijom Užice–Beograd i obrnuto, i svaki put prođem pored tog mesta, svaki put osim ako ne spavam u autu, zahvalim Bogu i Svetom Iliji.

K1 printscreen

 

Zato što se nesreća dogodila na Svetog Iliju i od tada slavim taj praznik i tog sveca iz zahvalnosti što su me ostavili među živima i često kad sedim sam, ja se setim i kad prođem pored ikone Svetog Ilije setim se toga.

- Nisam nijednog trenutka gubio svest. Samo sam zaspao i probudio se prilikom udarca u betonsku bankinu nakon čega sam krenuo da se prevrćem.

Pročitajte Istopio se - Dejan Petrović pomoću ove dijete skinuo 40 kg

To je bilo kod manastira Nikolje u Ovčar Banji i kada sam iskočio iz auta, jedan čovek koji vozi kamion je došao po mene. Tek tada me je stigao strah, nisam mogao da držim flašicu vode.

Jedan čovek iz Priboja me je stavio u auto i odvezao me u čačansku bolnicu, uradio sam preglede i imao sam jednu masnicu i ogrebotinu na nozi i već sutradan sam svirao koncert u Baru.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Prvih dana sam se trzao u snu od straha, ali sve se to s vremenom sleglo.

Auto je bio totalno uništen i kada vidite fotografije sa mesta nesreće, nikome nije jasno kako sam uspeo da prođem samo sa lakšim povredama.

Ljudi su voleli da kažu spasao te auto, jer je bio džip i bio je jak, a ja sam ubeđen da su mene samo Bog i Sveti Ilija spasli.

Komentari. (0)

Loading