Tanja Bošković

Više ne krije, Tanja Bošković priznala: Moja snaja je napravila čudo

Autor:

24.01.2024 11:25

Foto: Marko Vulević

Foto: Marko Vulević

Snaja Tanje Bošković je neverovatna žena, glumica otkriva detalje



Tanja Bošković godinama je uživala u ljubavi sa poznatim rediteljem, scenaristom i producentom Dejanom Karaklajićem kome je podarila dvoje dece, ćerku Lanu i sina Đorđa.

I dok je Lana krenula stopama poznatih roditelja, Đorđe je završio političke nauke i preselio se u Ameriku. Oženio se dugogodišnjom devojkom Katarinom, a snaja Tanje Bošković je žena za primer.

Ata Images

 

Lepa i obrazovana, snaja Tanje Bošković se zarad ljubavi preselila u daleku Ameriku gde je u roku završila medicinu i sada radi kao anesteziolog. 

Pročitajte Kijavicu nije imala godinama - Tanja Bošković zahvaljujući ovome ima čelično zdravlje

- Važno je da decu naučimo da mogu da odu gde hoće i kad hoće, da im razvijemo i osnažimo krila, da im damo najbolje od sebe, celu svoju ljubav, da verujemo u njihovu snagu i da ih pustimo.

Sina sam pustila u Ameriku bez pola reči. Došao mi je jedno popodne i rekao da želi da ode tamo, samo sam rekla: „Dobro”. On je to podneblje izabrao zbog svoje i specijalizacije svoje žene, moje divne snahe.

Ona je od mog sina napravila sina i domaćina. Postigla je jedno čudo. Nit' manje žene nit' veće energije. Ako im je tamo lepo, treba da ostanu.

Svoju Ameriku sam potrošila, mislim da se neću vraćati čak ni turistički. Nemojte misliti da je negde lepše nego kod nas, to je velika zabluda. Mada, volela bih da živim bliže moru - rekla je jednom prilikom Tanja za magazin Story.

Boško Karanović

 

Podsećanja radi, snaja Tanje Bošković se porodila pre nekoliko dana, a pol i ime bebe još uvek nisu poznati javnosti.

Komentari. (0)

Loading