Nensi Džuvel Mekdoni

Ne, nije Margo Robi nego Nensi Džuvel Mekdoni, najlepša žena 2023. godine

Autor:

04.01.2024 11:23

Foto: Photo by Lia Toby/Getty Images

Foto: Photo by Lia Toby/Getty Images

Najlepša žena 2023. godine je ova mlada dama, jeste li iznenađeni?



Ispratili smo 2023. godinu pre nekoliko dana, a sada je otkrivena i najnovija rang-lista T. C. Candlera, kreatora popularnog izbora 100 najlepših lica godine.

Prema novom izdanju, najlepša žena za 2023. godinu na planeti je američko-korejska pevačica, glumica i voditeljka Nensi Džuvel Mekdoni.

Photo by Lia Toby/Getty Images

 

Nensi je zvezda k-popa, odnosno popularne južnokorejske muzike, a proslavila se u ženskom pop bendu „Momoland“.

Ova lepa devojka ima 23 godine i rođena je u Južnoj Koreji, ali je odrasla u Americi, jer je njen otac Ričard Amerikanac. Međutim, vratila se u domovinu kako bi tamo završila srednju školu.

Najlepša žena 2023. godine - izbor je mnoge iznenadio

Kako prenosi „CNA Life Style“, prvu petorku najlepših žena kompletirale su ruska influenserka i model Daša Taran, korejska pevačica Sana Minatozaki, holivudska glumica Gal Gadot i američka manekenka Džasmin Tuks, koja je prošle godine bila pobednica na ovoj listi.

Photo by Lia Toby/Getty Images

 

Od zvučnijih imena na listi su se našli i Arijana Grande koja je na 79. mestu, britanska glumica Ema Votson zauzela je 83. mesto, dok je izuzetno popularna i prelepa australijska glumica Margo Robi tek 90. po redu na listi.

Pročitajte Iznenađeni? Fotografija najlepše žene sveta sa Noletom kruži mrežama

Na vrhu ovogodišnje liste najlepših muškaraca našao se američko-francuski glumac Timoti Šalame, dok je prošle godine bio na četvrtom mestu.

Komentari. (0)

Loading