Emina Jahović

Doživeo je infarkt, bio mi je najveća životna ljubav: Emina Jahović njegovu smrt nikad nije prežalila

Autor:

03.01.2024 11:30

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Njegova smrt i dalje boliEmina Jahović jako mlada suočila se sa velikim gubitkom.

Naime, otac Emine Jahović Nusret, koji je bio cenjeni kardiolog, preminuo je od infarkta, a pevačica se prisetila bolne uspomene.

Ata Images

 

- Ja sam jetim... To je na turskom kad je dete siroče, kad ostane bez oca ili majke u nekim ranim godinama. Meni se otac mnogo rano preselio, bila sam devojčica... Sećam se oca - počela je Emina.

Pročitajte Da, to je zaista ona - Upoznajte novu Eminu Jahović (foto)

- On je prvi infarkt, sećam se, imao kada smo on i ja bili sami u kući. To je bila jedna strašna trauma za mene kao dete. Znam da mi je sve vreme bio na rukama kad je pao, ja sam samo govorila da se budi...

To je bilo strašno teško za mene. Smrt roditelja kad je dete malo izazove jako veliku traumu. Dete nije svesno trenutka boli.

Boško Karanović

 

Kad si stariji, to bude bol, ali prođe, prihvati se. Kad si dete, to ti ostane za ceo život. To mnogo utiče na tvoje izbore, na tvoj karakter, na tvoje strahove - istakla je pevačica.

Otac Emine Jahović bio je njena najveća ljubav

- Moj otac je bio moja najveća ljubav. Nema dana da ga se ne setim. Mnogo, mnogo mi nedostaje. Pre neki dan sam bila na nekoj svadbi, videla sam mladu, to je jedna moja rođaka koja prelepo izgleda, kako na podijumu igra sa ocem.

Pročitajte Njeni sinovi uvek traže repete - Pasta po receptu Emine Jahović dopašće se i najvećim gurmanima

- Rekla sam - Bože dragi, ovako nešto nikad nisam doživela, ovako nešto postoji. Kao da sam taj deo života izbrisala nekako. 

Uvek mi se plače kad pričam o njemu, ali neću da plačem jer sam sve više svesna da je samo fizičko telo ono što odlazi. On je tu, duše putuju – zaključila je pevačica za Face Tv.

Komentari. (0)

Loading