Emina Jahović

Njeni sinovi uvek traže repete: Pasta po receptu Emine Jahović dopašće se i najvećim gurmanina

Autor:

04.11.2023 14:03

Foto:

Foto:

Recept Emine Jahović obožavaju njeni sinovi



Iako se po njenoj vitkoj liniji nikada ne bi reklo, Emina Jahović je pravi gurman, a u slobodno vreme uživa da kuva, posebno za svoje sinove Jamana i Javuza.

Pevačica je poznata kao neko ko se hrani zdravo, te dosta vodi računa o ishrani, ali kada dođe takozvani „cheat day“ ona ima savršen obrok u kojem sva čula uživaju, pa smo odlučili da vam predstavimo recept Emine Jahović.

Instagram

 

Naime, pevačica je ljubitelj testenina, pa onih dana kada sebi da oduška i napravi pauzu od žitarica i ostalih laganih namirnica, ona se počasti pastom, a kasnije sve kalorije potroši na treningu.

Pročitajte Ovo sigurno niste znali - Čime se Emina Jahović bavila pre nego što je uplovila u svet muzike

Iz kuhinje Emine Jahović stiže recept za pastu koji njeni sinovi obožavaju i jednostavno bi bilo šteta da ga ne isprobate.

Recept Emine Jahović - sastojci

- 1 veći plavi patlidžan ( ili 2 manja)

- 1 glavica crnog luka

- 1 čen belog luka

- 1 ili 1,5 konzerve paradajza

- kapar

- 2 kašike sitno seckanog sušenog paradajza

- malo bibera

- malo šećera

- maslinovo ulje za prženje patlidžana i luka

- rendani parmezan

- so, biber, origano

Instagram

 

Priprema:

Plavi patlidžan iseckajte na sitne delove i propržite na maslinovom ulju. U drugom tiganju izdinstajte sitno iseckan luk, dodajte beli luk, usitnjen sušeni paradajz, zatim onaj iz konzerve i na kraju plavi patlidžan.

Začinite po želji i ukusu, a zatim kuvajte na laganoj vatri jedno 15-20 minuta. Za to vreme skuvajte pene testeninu, ali pazite da se ne prekuva. Za sam kraj sve promešajte i preko dodajte rendani parmezan.

Komentari. (0)

Loading